«Ασπρόμαυρη» δράση απόψε (12/11) στα προκριματικά

Από sdna.gr: Στη μάχη των προκριματικών του EURO U21 επανέρχεται απόψε (12/11) η Εθνική Ελπίδων, κατ' επέκταση και τέσσερις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ενώ λίγο αργότερα Σφιντέρσκι και Μιχάι δίνουν τις δικές τους μάχες.
Πηγή: sdna.gr
«Ασπρόμαυρη» δράση απόψε (12/11) στα προκριματικά

Το βράδυ της Τετάρτης (11/11), ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ήταν ο μοναδικός διεθνής του ΠΑΟΚ που πάτησε γήπεδο, αγωνιζόμενος στα πρώτα 45 λεπτά της φιλικής νίκης (4-0) των Σέρβων επί του Κατάρ και καταγράφοντας την 20ή συμμετοχή του με την Εθνική της χώρας του.

Ο Πασχαλάκης παρέμεινε στον πάγκο της Εθνικής στην ήττα (0-1) από την Ισπανία στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Κούρτιτς δεν είχε ταξιδέψει με την αποστολή της Σλοβενία στη Σλοβακία (2-2).

Την Παρασκευή (12/11), οι υπόλοιποι έξι διεθνείς του ΠΑΟΚ μπαίνουν στο παιχνίδι των προκριματικών: ως μέλη της Εθνικής U21, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Λύρατζης και Τσαούσης αντιμετωπίζουν το απόγευμα (16:00) τη Λευκορωσία, με μοναδικό στόχο τη νίκη για να παραμείνει η «γαλανόλευκη» σε τροχιά πρόκρισης στο EURO. Λίγες ώρες αργότερα, η Πολωνία του Σφιντέρσκι αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ανδόρρα, ενώ η Αλβανία του Μιχάι πηγαίνει στο Γουέμπλεϊ για θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Αγγλία. Πρόκειται για δύο κρίσιμα παιχνίδια, μιας και Πολωνία και Αλβανία μάχονται για τη δεύτερη θέση με φόντο και την τελευταία αγωνιστική (15/11, Πολωνία - Ουγγαρία, Αλβανία - Ανδόρρα).

Διαβάστε ακόμη...