Περιμένει Μάντζαρη, αναζητά ψηλό

Από paok24.com: H νίκη στη Τσεχία επί της Νίμπουρκ, δεν διαφοροποιεί την ανάγκη και την απόφαση των ανθρώπων της ομάδας για την ενίσχυση του ρόστερ, ενόψει της συνέχειας.
Πηγή: paok24.com
Περιμένει Μάντζαρη, αναζητά ψηλό

Η περίπτωση του Βαγγέλη Μάντζαρη, παραμένει στο προσκήνιο όσον αφορά την περιφέρεια, με τον ΠΑΟΚ Μαteco να έχει καταθέσει την πρόταση του (βελτιωμένη σε σχέση με την πρώτη που «κόλλησε» το θέμα) και να περιμένει την απάντηση από την πλευρά του παίκτη.

Ο Μάντζαρης, συνέχισε την αγωνιστική του δράση και μεσοβδόμαδα, με τη Χάποελ Εϊλάτ, παίζοντας για κάτι παραπάνω από 10 λεπτά, στο Κίεβο, στη νίκη της ομάδας του με 62-71 για το FIBA Europe Cup, έχοντας 6 πόντους, με 2/3 τρίποντα, 2 ασίστ και 1 λάθος.

Όσον αφορά τη ρακέτα, η απόφαση για αλλαγή του Ογκμπέιντε είναι ειλημμένη με τον ΠΑΟΚ Μαteco να ψάχνει στην αγορά για τον αντικαταστάτη του, δεδομένου ότι ο Τζόουνς έχει ήδη «φορτωθεί» πολύ αγωνιστικό βάρος και μάλιστα, με συνεχόμενα παιχνίδια.

Υπάρχει το σκεπτικό, για κάποιον Έλληνα ψηλό, που είναι σε ομάδα-ες αυτή τη στιγμή με μία θέση ξένου να μένει κενή, κάτι που ο ΠΑΟΚ Μαteco θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί στη συνέχεια της σεζόν, ενώ φυσικά, έρχονται διάφορες προτάσεις για παίκτες.

Mέσα σε αυτές, είναι και ο Τζαμέλ ΜακΛίν, (33 ετών, 2.05), ο οποίος έχει παίξει στο παρελθόν στην Ευρωλίγκα, με Αρμάνι Μιλάνο και ο Ολυμπιακό, ενώ στη συνέχεια, έπαιξε σε Λοκομοτίβ Κουμπάν, Σάσαρι, Ιαπωνία, Λούντβιγκσμπουργκ.

Φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στη Σαραγόσα (8.3 πόντοι, 3.8 ριμπάουντ σε 16.2 λεπτά συμμετοχής), ωστόσο η μέτρια πορεία της ομάδας, φέρνει διάφορες αλλαγές στο ρόστερ και μέσα σε αυτές, είναι και ο ΜακΛίν. Όπως αναφέρεται στην Ισπανία, ο λόγος που «κόβεται» είναι και ένας τραυματισμός του στον αστράγαλο, ενώ το κασέ του, είναι απαγορευτικό για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ Μαteco.

Διαβάστε ακόμη...