Κουλακιώτης«Αξέχαστη η βραδιά με Ουντινέζε»

Από thessports.gr: Ο βετεράνος του Δικεφάλου και νυν προπονητής Γιώργος Κουλακιώτης, μίλησε για τη σημερινή (9/11) επέτειο της πρόκρισης του ΠΑΟΚ επί της Ουντινέζε το 2000, αλλά και για την κατάσταση στην τωρινή ομάδα.
Πηγή: thessports.gr
Κουλακιώτης«Αξέχαστη η βραδιά με Ουντινέζε»

Αναλυτικά:

Για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα στον αγώνα ρεβάνς με την Ιταλική ομάδα:

«Δε θα ξεχάσω πόσο ηλεκτρισμένη ήταν η ατμόσφαιρα σε εκείνο τον αγώνα, και στην κερκίδα και στα αποδυτήρια, πόσο πολύ θέλαμε τη νίκη και την πρόκριση. Ανυπομονούσαμε για τον αγώνα, γιατί είχαμε δει και απ' το πρώτο παιχνίδι ότι μπορούσαμε να το καταφέρουμε. Το ότι το καταφέραμε ήταν κάτι εκπληκτικό, η ομάδα είχε παίξει πολύ καλά, είχαμε και τον Καμπς σε πολύ καλή μέρα και ήταν μια βραδιά που δε θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου».

Για την τωρινή κατάσταση στην ομάδα και ιδίως για την αμυντική γραμμή:

«Δεν είναι μόνο θέμα της άμυνας τα γκολ που δέχεται ο ΠΑΟΚ, είναι ομαδικό θέμα. Όλοι πρέπει να αμύνονται σωστά και να βοηθούν και στην επίθεση. Στο Βόλο για παράδειγμα ήταν καθαρά θέμα συγκέντρωσης. Όταν έχεις το σκορ στο 4-1 πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος.

Ο άλλος λόγος είναι τα δύο αμυντικά χαφ. Όλοι κάνουν άμυνα, παίζει σπουδαίο ρόλο. Αν κάνουν κι αυτοί καλή άμυνα, όπως ο Εσίτι, όπως ο Κούρτιτς, τότε η άμυνα θα έχει πιο εύκολο έργο. Αν τα χαφ δεν κόβουν, τότε δε θα αντέξει κι η άμυνα και θα δεχθεί γκολ».

Διαβάστε ακόμη...