Στέφαν Σβαμπ: Η εγγύηση κι η… επιβράβευση!

Από paok24.com: Στο προσκήνιο ο Αυστριακός
Πηγή: paok24.com
Στέφαν Σβαμπ: Η εγγύηση κι η… επιβράβευση!

Μέχρι πριν λίγο καιρό, τα ανοικτά μέτωπα με φόντο τις ανανεώσεις των συμβολαίων ήταν αρκετά στον ΠΑΟΚ, ωστόσο ένα-ένα πλέον μειώνονται.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς υπέγραψε την ανανέωσή του, το ίδιο συνέβη και με τους Γιάννη Μιχαηλίδη και Θεοχάρη Τσιγγάρα και πλέον, όλα δείχνουν ότι σειρά έχει ο Στέφαν Σβαμπ.

Ο Αυστριακός συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι κι αποτελεί και φέτος, από το ξεκίνημα της σεζόν μία από τις σταθερές του Ραζβάν Λουτσέσκου, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ρουμάνου τεχνικού.

Από το ξεκίνημα, οι δυο τους είχαν αρκετά τετ α τετ και δεν είναι τυχαίο, το γεγονός ότι ο 31χρονος μέσος του ΠΑΟΚ, έχει να επιδείξει μέχρι στιγμής 16 συμμετοχές με απολογισμό 2 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Το συμβόλαιο του Σβαμπ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2022 και παρά το γεγονός ότι υπάρχει όρος αυτόματης ανανέωσης, εφόσον ο παίκτης πιάσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών -κάτι που θα γίνει- όλα δείχνουν ότι από πλευράς "Δικεφάλου" υπάρχει διάθεση να γίνει πρόταση για νέο συμβόλαιο που θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

Ουσιαστικά, με αυτόν τον τρόπο οι "ασπρόμαυροι" θέλουν να επιβραβεύσουν τον παίκτη, που από την πρώτη ημέρα της μετακόμισής του στην Τούμπα, έχει καταφέρει να δείξει την ποιότητά του κι αποτελεί μία από τις σημαντικότερες σταθερές της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...