Μια νίκη τίτλου από ομάδα Λουτσεσκου

Από sfina.gr:Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την Λεωφόρο με νίκη σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε ένα αποτέλεσμα που κάλλιστα μπορεί να αποτελέσει προμήνυμα κατάκτησης τίτλου.
Πηγή: sfina.gr
Μια νίκη τίτλου από ομάδα Λουτσεσκου

Μπορεί το παιχνίδι και πάλι να... στράβωσε στο 59ο λεπτό, αλλά η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου δεν τα παράτησε, έδειξε «μεντάλιτι» και πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο από μια έδρα που δύσκολα θα περάσουν τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η ΑΕΚ.

Γενικότερα πάντως και πέραν πάσης αμφιβολίας η εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ήταν η καλύτερη την φετινή σεζόν. Θα ήταν... αμαρτία να μην πάρει αυτό το ματς η ομάδα του Λουτσέσκου, που ήλεγξε πλήρως τον ρυθμό και δημιούργησε περισσότερες φάσεις από κάθε άλλο παιχνίδι μακριά από την Τούμπα φέτος.

Η καλή και «γεμάτη» εμφάνιση του Δικεφάλου απέναντι στον Παναθηναϊκό φαίνεται από το γεγονός ότι δεν υστέρησε κανείς από όσους αγωνίστηκαν, ενώ και ο Ράζβαν Λουτσέσκου διάβασε σωστά το παιχνίδι.

Ο Ρουμάνος κόουτς τοποθέτησε τον Εσίτι στην ενδεκάδα από την αρχή για να περιορίσει τον Καρλίτος και τα κατάφερε στον απόλυτο βαθμό, αφού ο Ισπανός φορ ήταν... αόρατος.

Ο Νιγηριανός δείχνει να μπαίνει πάλι στην εξίσωση, ο Άκπομ σκόραρε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα φέτος ενώ έκανε εξαιρετική εμφάνιση, ο Κούρτιτς μετά από το δύσκολο διάστημα που είχε στην επιστροφή του από τον κόβιντ έδειξε ότι είναι και πάλι εδώ.
Είναι τα κέρδη του ΠΑΟΚ τα αγωνιστικά αυτά, πέραν των τριών βαθμών, αφού δεν χρειάζεται καν να σχολιάσω την εικόνα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Απλά θα γράψω αυτό που σκεφτόμουν χθες κατά την διάρκεια του αγώνα στην Λεωφόρο: «Ας τον χαρούμε όσο τον έχουμε εδώ...».

Αυτή η νίκη και μάλιστα σε μια δύσκολη έδρα, ήρθε στο ιδανικότερο σημείο για τον ΠΑΟΚ προκειμένου να ανακτήσει την χαμένη του αυτοπεποίθηση και να πάει στην διακοπή με ηρεμία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Διαβάστε ακόμη...