ΠΑΟΚ Β: Απουσίες λόγω Εθνικών

Από Μπορεί η Super League να σταματά λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, κάτι που σημαίνει ότι οι ποδοσφαιριστές του Ράζβαν Λουτσέσκου, τουλάχιστον όσοι δεν έχουν κληθεί από τις Εθνικές τους ομάδες, θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν «ανάσες» και στη συνέχεια να δουλέψουν ενόψει της επανέναρξης.
Πηγή: thessports.gr
ΠΑΟΚ Β: Απουσίες λόγω Εθνικών

Ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως η εβδομάδα δεν θα περιλαμβάνει ποδοσφαιρική... δράση για τους «ασπρόμαυρους», μιας και το πρωτάθλημα της Super League 2 θα συνεχιστεί κανονικά.

Ο ΠΑΟΚ Β μετά την ήττα της πρεμιέρας στρέφεται στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ωστόσο ο Πάμπλο Γκαρσία δεν θα έχει στη διάθεση του τους Μάριο Τσαούση και Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, που αποτελούν βασικά μέλη της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου, αλλά και της Εθνικής Ελπίδων.

Ο νεαρός αριστερός οπισθοφύλακας κλήθηκε για τα παιχνίδια με Λευκορωσία (12.11,16:00) και την Ισλανδία (16.11,16:00), που θα γίνουν στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης, μαζί με τους Μιχαηλίδη, Λύρατζη και Τσιγγάρα, και έτσι δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Ουρουγουανού τεχνικού, για το παιχνίδι της Κυριακής (14/11, 15:00) με τον Πανσερραϊκό.

Διαβάστε ακόμη...