Κερδίζει και χωρίς τον Σβαμπ

Από paok24.com:Ο Στέφαν Σβααμπ ήρθε στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2020. Τα χαρακτηριστικά της κάθετης πάσας και της ηρεμίας στο κέντρο, έλειπαν από τον ΠΑΟΚ και σε συνδυασμό με τα νούμερα, που αμέσως άρχισε να έχει, πήρε τη φανέλα του βασικού στο σπίτι.
Πηγή: paok24.com
Κερδίζει και χωρίς τον Σβαμπ

Αποτελεί μία από τις σίγουρες επιλογές της ενδεκάδας. Ειδικά όταν πρόκειται για ντέρμπι ή παιχνίδια απαιτήσεων. Η έλευση του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν άλλαξε τα πράγματα για τον Αυστριακό, που και φέτος έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν από άποψη αριθμών. Ωστόσο στο παιχνίδι της Κυριακής, παρότι ντέρμπι, ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε ένα δίδυμο, που πρώτη φορά έπαιζε μαζί. Τον Άντερσον Εσίτι με τον Γιασμίν Κούρτιτς.

Η νίκη ήρθε για τον ΠΑΟΚ με τον Στέφαν Σβαμπ να περνά ως αλλαγή στο 85ο λεπτό. Πρόκειται για ένα στατιστικό αρκετά σπάνιο, καθώς η νίκη αυτή είναι μόλις η δεύτερη σε ντέρμπι με τον Αυστριακό να μη ξεκινά βασικός. Και φυσικά αναφερόμαστε και στην περσινή χρονιά. Μοναδικό θετικό αποτέλεσμα με τον Σβαμπ εκτός επιλογών ήταν και πάλι κόντρα στον Παναθηναϊκό στον περσινό πρώτο γύρο με 2-1, όταν και πέρασε αλλαγή μερικά λεπτά πριν τη λήξη.

Διαβάστε ακόμη...