Νίκη με 0-4 επί της Καστοριάς για τον ΠΑΟΚ Morris

Το 5x5 στο πρωτάθλημα έκανε ο ΠΑΟΚ Morris, επικρατώντας εκτός έδρας του ΓΠΟ Καστοριάς με 0-4, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Women's Football League.
Πηγή: acpaok.gr
Νίκη με 0-4 επί της Καστοριάς για τον ΠΑΟΚ Morris



Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε στο γήπεδο με αρχική σύνθεση τις: Μπάτερφιλντ, Σμίλικοβιτς, Χαράλσντοτιρ, Κωνσταντινίδου, Γιαννακά, Καλέση, Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη, Δοϊρανλή, Ζώτου και Ακίντα.

Ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά στο γήπεδο και απείλησε δύο φορές από πλάγια θέση με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι μετά από σουτ των Καλέση και Γιαννακά στο 10ο και στο 17ο λεπτό αντίστοιχα.

Οι «ασπρόμαυρες» βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με την συνήθη ύποπτο, Έσε Ακίντα να σκοράρει στο 28'.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο ΠΑΟΚ Morris διπλασίασε τα τέρματά του με σουτ "curler" της Γεωργίας Χαλατσογιάννη από τα 20 μέτρα.

Η ομάδα του Λευτέρη Κανάτα δεν σταμάτησε την πίεση της και στο 39' ήταν η σειρά της Κωνσταντίνας Στράντζαλη να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με σουτ 20 μέτρων για το 0-3, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Δικέφαλος είχε τον πρώτο λόγο στο χορτάρι και στο 60ο λεπτό η Ακίντα, έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-4. Στο 70' μετά από κάθετη μπαλιά "τρύπα" της Μαρίας Καλέση, η Ελπίδα Κατσάνου νικήθηκε στο τετ-α-τετ από την τερματοφύλακα της Καστοριάς.

Στο 85ο λεπτό η Ακίντα έκανε ωραία ενέργεια αλλά είδε το σουτ της να καταλήγει λίγα μέτρα άοουτ. Τελικά το τέταρτο γκολ για τον Δικέφαλο ήρθε στο 89', με ψύχραιμο πλασέ της Φάνης Δοϊρανλή.

Συμπερασματικά, ο ΠΑΟΚ Morris κυριάρχησε του αντιπάλου του στον αγωνιστικό χώρο και συνέχισε την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, η παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ από τον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Καστοριάς.

Ημίχρονο: 0-3

Τελικό: 0-4

ΠΑΟΚ Morris (Λευτέρης Κανάτας): Μπάτερφιλντ, Σμίλικοβιτς (62' Κατσάνου), Χαράλσντοτιρ, Κωνσταντινίδου (62' Ρουμελιώτη), Γιαννακά, Καλέση, Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη, Δοϊρανλή, Ζώτου, Ακίντα (88' Κιουρεξίδου)

Διαβάστε ακόμη...