Πελεκίδης: Αυτά πρέπει να διορθώσουμε

Από paok24.com: Την πέμπτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ που επικράτησε του Πανοράματος με 31-21 στη Μίκρα.
Πηγή: paok24.com
Πελεκίδης: Αυτά πρέπει να διορθώσουμε

Ο Δημήτρης Πελεκίδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στα σημεία εκείνα που πρέπει να διορθώσουν οι παίκτριες του το επόμενο διάστημα.

"Προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε όλο αυτό το διάστημα, αλλά πάνω απ' όλα είναι τα λάθη μας γιατί κάναμε αρκετά λάθη στο πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνου, τα οποία και περιορίσαμε στο δεύτερο μισό.

Το γεγονός ότι περιορίσαμε τα λάθη μας, μάς βοήθησε να βελτιώσουμε την άμυνά μας, να πάρουμε εύκολα μπάλες και να ανοίξουμε τη διαφορά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να κάνουμε διαχείριση προσώπων και σχημάτων, γιατί η ομάδα θα πρέπει να παίζει με διαφορετικά σχήματα για να είναι φρέσκια. Σίγουρα κάποια σχήματα λειτουργούν καλύτερα, αλλά ο χρόνος είναι πάντοτε υπέρ μας.

Θα γίνουν οι απαραίτητες οι διορθώσεις και η ομάδα θα είναι έτοιμη στα παιχνίδια που πρέπει, για να φτάσει στην κατάκτηση των τίτλων. Στο επόμενο παιχνίδι αντιμετωπίζουμε την Προσοτσάνη, στην τελευταία αγωνιστικής της Α' φάσης, όπου και θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά της ομάδας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Μας λείπουν φέτος τα τρεξίματά μας μπροστά, που μας φέρνουν και τα πολλά γκολ, πράγμα που σήμερα έγινε σε μεγάλο βαθμό. Εκεί θα στοχεύσουμε και, φυσικά, στη νίκη που είναι το ζητούμενο σε όλα τα παιχνίδια".

Διαβάστε ακόμη...