5X5 για τις «Νταμπλούχες»

Ο ΠΑΟΚ Mαteco, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α1 Χειροσφαίρισης Γυναικών, αντιμετώπισε στο «Σπίτι του Χάντμπολ» το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021 το Πανόραμα HONDA, του οποίου και επικράτησε με 31- 21.
Πηγή: acpaok.gr
5X5 για τις «Νταμπλούχες»

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες μπήκαν με αρκετή νευρικότητα με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να βρει το παρθενικό του γκολ στο 5' και να ισοφαρίσει σε 1-1 σε ένα αρκετά «φτωχό» σκορ. Το Πανόραμα με την καλή του άμυνα κατάφερνε συνεχώς να είναι μπροστά στο σκορ, ενώ ο Δικέφαλος περίπου στα μισά πέρασε μπροστά στο σκορ και συνέχισε να διατηρεί αυτή τη διαφορά βρίσκοντας τέρματα από την Χατζηπαρασίδου και τη Μπροκάρντο, πηγαίνοντας στο ημίχρονο προηγούμενος με 18-11.

Στο δεύτερο μέρος όπου η ομάδα του Δημήτρη Πελεκίδη είχε εξασφαλίσει ήδη μία διαφορά, διαχειρίστηκε σωστά το υπέρ της σκορ ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο την απόσταση των δύο ομάδων (23-15). Τα τελευταία λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τον Δημήτρη Πελεκίδη να ανοίγει το rotation της ομάδας και τις «ασπρόμαυρες» να κλειδώνουν το παιχνίδι με 31-21.

Συμπερασματικά, οι «ασπρόμαυρες» έδειξαν σε ακόμη ένα παιχνίδι, την υπεροχή τους και συνέχισαν την αήττητη πορεία τους στο πρωτάθλημα.

ΠΑΟΚ Mαteco-Πανόραμα HONDA: 31-21

Ημίχρονο: 18-11

ΠΑΟΚ Mαteco (Πελεκίδης): Χατζηπαρασίδου, Μεντεσίδου, Τάσεβφσκα, Μπουράτο, Βινιούκοβα, Αμβροσιάδου, Αργυροπούλου, Βέτκοβα, Σεβδίλη, Νίκολιτς, Τσικνάκη, Καραχαρίση, Γκλομπάρεβιτς, Καγιούμοβα, Μπατζαρακούδη, Δημάκου

Διαβάστε ακόμη...