Η αναφορά της Εθνικής Σερβίας στον Ζίβκοβιτς…. με Θύρα 4! (pic)

Από sfina.gr: Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς μετά και την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ που τον κάνει κάτοικο Τούμπας μέχρι το 2024.
Πηγή: sfina.gr
Η αναφορά της Εθνικής Σερβίας στον Ζίβκοβιτς…. με Θύρα 4! (pic)

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είναι και πάλι στο προσκήνιο με τους συμπατριώτες του να μην παίρνουν τα μάτια τους από πάνω του και να κάνουν ειδική αναφορά στο τέρμα που πέτυχε στην ήττα του ΠΑΟΚ από την Κοπεγχάγη (1-2) για τους ομίλους του Conference League.

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου μέσω των εμφανίσεων του με την φανέλα της ομάδας του έχει επιστρέψει εδώ και αρκετό διάστημα στις κλήσεις της εθνικής του ομάδας και μάλιστα αυτό δύσκολα θα αλλάξει καθώς ο Ζίβκοβιτς συνεχίζει να βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση.

Ο επίσημος λογαριασμός της εθνικής Σερβίας στο Instagram ενημέρωσε τους συμπατριώτες της για το τέρμα που πέτυχε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Κοπεγχάγη και μάλιστα επέλεξε να το κάνει με μία "εκρηκτική φωτογραφία.

Πιο συγκεκριμένα, οι Σέρβοι επέλεξαν να ανεβάσουν μια φωτογραφία που απεικόνιζε τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να πανηγυρίζει έξαλλα μπροστά στη Θύρα 4 το προβάδισμα που είχε δώσει μόλις στην ομάδα του.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση των Σέρβων:

Διαβάστε ακόμη...