ΠΑΟΚ - Πανιώνιος

Από acpaok.gr: Για την «πρεμιέρα» της Α1 Υδατοσφαίρισης γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 6 Νοεμβρίου και ώρα 16:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, τον Πανιώνιο.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ - Πανιώνιος

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στην κορυφαία κατηγορία της ελληνικής γυναικείας υδατοσφαίρισης, έχοντας ως στόχο να εδραιωθεί και να εκπροσωπήσει επάξια την Βόρεια Ελλάδα, όπως κάνει τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία και στην ανδρική υδατοσφαίριση.

Ο «Σημαιοφόρος» της Βορείου Ελλάδος στο γυναικείο πόλο, με ένα κράμα νεαρών ταλαντούχων παικτριών και έμπειρων με παραστάσεις στην Α1, επιδιώκει να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται, σε μία σεζόν η οποία για το τμήμα χαρακτηρίζεται ως «μεταβατική».

Απέναντι του, ο Πανιώνιος, ο οποίος επέστεψε στην Α1 την αγωνιστική σεζόν 2019-20, και επιδιώκει με την σειρά του να κοιτάξει όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο, η προπονήτρια του ΠΑΟΚ, Χρύσα Χατζέλλη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ στην Α1. Τα κορίτσια και εγώ περιμένουμε με ανυπομονησία τα παιχνίδια, για να δείξουμε ένα πρώτο δείγμα της δουλειάς που έχουμε κάνει στην προετοιμασία. Μπορεί να είμαστε μία νέα ομάδα, ωστόσο έχουμε παιδιά που έχουν ατομική ποιότητα, και θα παλέψουμε για τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο. Φυσικά, γνωρίζουμε ότι ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα έμπειρη πλέον στην Α1, με καλό ρόστερ την φετινή χρονιά, αλλά ελπίζουμε να έχουμε απέναντι του ένα καλό αποτέλεσμα».

Διευκρινίσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

Στην αναμέτρηση θα υπάρχει γενική είσοδος 5€. Φυσικά, για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021
1η αγωνιστική, Α1
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
16:30, ΠΑΟΚ-Πανιώνιος

Διαβάστε ακόμη...