Βάις: «Με τέτοια απόδοση δεν κερδίζουμε τον ΠΑΟΚ»

Από paok24.com:Πολλά παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του είχε μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα στο Γιβραλτάρ κόντρα στη Λίνκολν, ο προπονητής της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Βλάντιμιρ Βάις, παρά το ότι η ομάδα του κέρδισε με 4-1 και "έπιασε" τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση του ομίλου, μόλις έναν βαθμό πίσω από την Κοπεγχάγη.
Πηγή: paok24.com
Βάις: «Με τέτοια απόδοση δεν κερδίζουμε τον ΠΑΟΚ»

Σχολιάζοντας τον αγώνα, ο Σλοβάκος τεχνικός δήλωσε μεταξύ άλλων:

Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με τη νίκη, ήταν καθήκον μας να πάρουμε έξι πόντους με τη Λίνκολν. Ωστόσο, μπήκαμε στο ματς με καταστροφικό τρόπο, μπορούσαμε να χάνουμε με 2-0 στο 5ο λεπτό.

Δεν κάναμε τίποτα σωστά, είτε στις προσωπικές μονομαχίες είτε ΄στην ανάπτυξή μας, ενώ και ο Κάσι και ο Αμπένα έκαναν μεγάλα λάθη στο κέντρο της άμυνας. Πρέπει να δουλέψουμε.

Δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση όλων των παικτών. Ήταν αδύναμη η απόδοση ορισμένων. Ο αντίπαλος θα μπορούσε να μας τιμωρήσει, αλλά φυσικά είμαστε τόσο ποιοτικοί που βάζουμε γκολ. Αλλά και πάλι, ήμασταν απρόσεκτοι και δεχθήκαμε ένα γκολ που δεν έπρεπε να δεχθούμε.

Είμαι πάντα θυμωμένος όταν κάνουμε ένα ηλίθιο λάθος. Κάναμε αρκετά τέτοια, ενώ μπορέσαμε να τελειώσουμε το ματς σχετικά ήρεμα. Ο αντίπαλος προσπάθησε, το ποδόσφαιρο του Γιβραλτάρ έχει βελτιωθεί. Ωστόσο, χρέος μας ήταν να πάρουμε 6 βαθμούς, κάτι που καταφέραμε. Χάρη σε αυτό, πηγαίνουμε σπίτι ικανοποιημένοι, αλλά προσωπικά δεν είμαι ικανοποιημένος.

Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, αλλά όσον αφορά το παιχνίδι, πρέπει να παίξουμε καλύτερα αν θέλουμε να σκεφτούμε πως θα κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ εντός έδρας. Πιστεύω πως θα έρθει κόσμος να μας στηρίξει και θα υπάρχει καλή ατμόσφαιρα στις 25 Νοεμβρίου.

Πρώτα βέβαια έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ρουζομπέροκ. Τον ΠΑΟΚ θα τον σκεφτούμε μετά.

Ο όμιλος είναι ανοιχτός, μετρώντας ο καθένας απέναντι στον Λίνκολν 6 βαθμούς. Θα δούμε τι χαρτιά θα έχουμε στα χέρια μας όταν θα αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας ήδη πως πρέπει να τον κερδίσουμε αν θέλουμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη".

Διαβάστε ακόμη...