Η Τούμπα τον «πληγώνει»!

Από paok24.com:Αν μη τι άλλο, η χθεσινή ήττα από την Κοπεγχάγη ήταν οδυνηρή για τον ΠΑΟΚ τόσο γιατί χάθηκε η πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Δικέφαλο να πλησιάσει σε... απόσταση αναπνοής από την απευθείας πρόκριση στους "16" του Europa Conference League, όσο και γιατί ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του αντιμετωπίζουν πλέον τον κίνδυνο να μείνουν και εκτός διοργάνωσης, σε περίπτωση ήττας από τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα στις 25 Νοεμβρίου!
Πηγή: paok24.com
Η Τούμπα τον «πληγώνει»!

Η χθεσινή "γκέλα" πάντως ήταν η πέμπτη (!) φετινή στην Τούμπα, στοιχείο που αν μη τι άλλο πρέπει να προβληματίσει πολύ σοβαρά όλους όσους στελεχώνουν την ομάδα!

Η πρώτη έλαβε χώρα στην αναμέτρηση με τη Ριέκα στα πλέι οφ του Europa Conference League (1-1), ακολούθησε η ήττα – σοκ από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα της Super League Interwetten (0-1), η ισοπαλία με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας (1-1) στη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, η ισοπαλία με τον Βόλο με σκορ 4-4 και ενώ ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 4-1, για να φτάσουμε στη χθεσινή ήττα από την Κοπεγχάγη!

Συνολικά, ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε την έδρα του σε μόλις 3 φετινούς αγώνες (με Μποέμιαν, ΑΕΚ και Απόλλων Σμύρνης), τη στιγμή που έχει 6 "διπλά" σε 8 αγώνες μακριά από την Τούμπα...

Διαβάστε ακόμη...