Με την πλάτη στον τοίχο!

Από paok24.com:Υποχρεωμένοι να στρέψουν την προσοχή τους στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο είναι ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, με την Ευρώπη να μπαίνει σε δεύτερο πλάνο μέχρι τις 25 Νοεμβρίου όποτε και ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει σε αγώνα... τελικό τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα.
Πηγή: paok24.com
Με την πλάτη στον τοίχο!

Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως οι "ασπρόμαυροι" βρίσκονται πλέον με την πλάτη στον τοίχο τόσο στo Europa Conference League όσο και στην Super League Interwetten, με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα να μην αφήνει κανένα περιθώριο στον ΠΑΟΚ να αφήσει μεθαύριο βαθμούς στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Με τον Ολυμπιακό στο +4 και την ΑΕΚ στο +3 και το σενάριο αμφότεροι να προσθέσουν τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους, καθώς οι μεν "ερυθρόλευκοι" φιλοξενούν την Κυριακή τον Ιωνικό στο "Γ. Καραϊσκάκης" και τους δε "κιτρινόμαυρους" να αντιμετωπίζουν αύριο τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, ο ΠΑΟΚ πρέπει οπωσδήποτε να φύγει νικητής από τη Λεωφόρο εάν δεν θέλει να δει την απόσταση από την κορυφή να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να καταστρώνει τα πλάνα του δίχως να υπολογίζει στους Αουγκούστο, Μιτρίτσα, Σίντκλεϊ, Ολιβέιρα από τη μία και να έχει μία επιπλέον λύση για το δεξί άκρο της άμυνας, η οποία ακούει στο όνομα του Ροντρίγκο Σοάρες.

Διαβάστε ακόμη...