Περήφανη Ελλάδα για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ

Από paok24.com:Μεγάλος είναι ο απόηχος της επιτυχίας για την Εθνική παίδων που προκρίθηκε στην Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Πηγή: paok24.com
Περήφανη Ελλάδα για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ

Πέρα από τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις, εντελώς αντικειμενικά εκείνο που εντυπωσίασε τη φίλαθλη κοινή γνώμη, ήταν η παρουσία 9 παικτών του ΠΑΟΚ στις κλήσεις του Ομοσπονιακού προπονητή.

«Και όμως... Θα μπορούσαν να κληθούν και 12 παίκτες του ΠΑΟΚ» λένε άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλό το ποδόσφαιρο στις ελληνικές ακαδημίες, κόντρα σε όλους τους άσχετους ή κομπλεξικούς που προσπάθησαν να δημιουργήσουν θέμα και εντυπώσεις σε βάρος του προπονητή της εθνικής.

Προπονητής από το καλοκαίρι είναι ο Αλέξης Αλεξιάδης που φυσικά δούλευε επί χρόνια στον ΠΑΟΚ και γνωρίζει πολύ καλά αυτά τα παιδιά. Μαζί του βέβαια και σε ρόλο πολύ ουσιαστικό ως συντονιστής ανάπτυξης των εθνικών ομάδων ο Γρηγόρης Γεωργάτος που φυσικά έχει εποπτικό ρόλο σε κάθε κίνηση, σε κάθε επιλογή. Πιο πάνω και ο τεχνικός διευθυντής των εθνικών ομάδων, Κώστας Κωνσταντινίδης. Όλοι μαζί δούλεψαν γι' αυτή την εθνική που προκρίθηκε στην επόμενη φάση χωρίς να δεχθεί γκολ: «Πετύχαμε αυτό το οποίο είχαμε θέσει ως στόχο και μάλιστα κλείσαμε τις υποχρεώσεις μας στον όμιλο με νίκη επί ενός πολύ ισχυρού αντιπάλου. Ανήκουμε πλέον στην ελίτ της Ευρώπης και η χαρά μας είναι πολύ μεγάλη. Από την αρχή ως το τέλος του τουρνουά ήμασταν συγκεντρωμένοι και ακολουθήσαμε πιστά το αγωνιστικό μας πλάνο, ενώ τα παιδιά έδειξαν και μεγάλο πάθος. Αυτά ήταν τα βασικά μας όπλα και μας οδήγησαν στην πρόκριση», δήλωσε ο Αλεξιάδης.

Από πλευράς ΠΑΟΚ οι ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν το 2005 αποτελούν πραγματικά την επόμενη χρυσή γενιά του Δικεφάλου. Είναι η κ17 που «πετάει» στο πρωτάθλημα με 6-1-0 απολογισμό και 30 γκολ στην επίθεση! Είναι η φουρνιά (16χρονων) που «δίνει» παίκτες και στην κ19 του ΠΑΟΚ, όπως ο Καστίδης , ο Κωττάς, ο Γκούμας, ο Δεληγιάννης και ο τερματοφύλακας Αγγελίδης, αλλά και ο Βαρέλα που επίσης είναι γεννημένος την ίδια χρονιά και φυσικά παίζει στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας.

Όλοι στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν ότι μετά τη χρυσή φουρνιά των γεννημένων το 2000 που ήδη παίζουν στους άνδρες, αυτή η ομάδα παιδιών που γεννήθηκαν το 2005 έρχεται για να γράψει ιστορία στον Δικέφαλο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θυμίζουμε ότι σε αυτή την Εθνική παίδων αγωνίζονται από τον ΠΑΟΚ οι: Αγγελίδης, Γεωργιάδης, Καστίδης, Δεληγιάννης, Κωττάς, Αδάμ Γκούμας, Γκιτέρσος και ο γεννημένος το 2006 Τζίμας.

Διαβάστε ακόμη...