Μετά τους Τσιγγάρα – Μιχαηλίδη, ακολουθεί… Ίνγκασον!

Από sfina.gr: Στον ΠΑΟΚ δεν βλέπουν μόνο το αύριο αλλά και το... μεθαύριο για αυτό και έχουν αρχίσει την προσπάθεια ανανέωσης των συμβολαίων.
Πηγή: sfina.gr
Μετά τους Τσιγγάρα – Μιχαηλίδη, ακολουθεί… Ίνγκασον!

Μετά την συμφωνία με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που αναμένεται άμεσα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, οριστικό deal υπάρχει τόσο με τον Χάρη Τσιγγάρα, όσο και με τον Γιάννη Μιχαηλίδη!

Παρόλο που ο Μιχαηλίδης είχε συμβόλαιο με ισχύ μέχρι το 2023, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με εισήγηση του Ράζβαν Λουτσέσκου έκανε τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να τον "δέσει" στην Τούμπα για τα επόμενα χρόνια.

Ο Ρουμάνος τεχνικός βλέπει το μέλλον της αμυντικής γραμμής του ΠΑΟΚ στο πρόσωπο του 22χρονου στόπερ και για αυτό ζήτησε να ανανεωθεί το συμβόλαιο του με αυξημένες απολαβές, και φυσικά χωρίς ρήτρα αποδέσμευσης. Ο Χάρης Τσιγγάρας μπορεί να μην έχει αγωνιστεί ακόμα αλλά ο Λουτσέσκου ζήτησε την παραμονή του, αφού το συμβόλαιο του τελειώνει το καλοκαίρι.

Θυμίζουμε πως η ρήτρα του προηγούμενου συμβολαίου ήταν μόλις στα 6.000.000 ευρώ πόσο που θεωρείται αρκετά μικρό για την αξία του νεαρού κεντρικού αμυντικού σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΠΑΕ.

Πλέον αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ τόσο για τον Σέρβο μεσοεπιθετικό όσο και για τους δυο νεαρούς παίκτες.

Επόμενο βήμα για τον ΠΑΟΚ η συμφωνία με τον Ίνγκι Ίνγκασον. Ο ατζέντης του Ισλανδού στόπερ βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και σύμφωνα με πληροφορίες της SFINA.GR οι επαφές βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο.

Διαβάστε ακόμη...