Ανανεώνει και ο Μιχαηλίδης!

Από paok24.com : Να βάλει σε… τάξη τα πολλά “ανοιχτά” εσωτερικά θέματά του θέλει ο ΠΑΟΚ, έχοντας μέχρι στιγμής συμφωνήσει σε όλα με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024 – ενδεχομένως και σήμερα να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις – και έχοντας βρει την χρυσή τομή με τον Χάρη Τσιγγάρα, όπως σας αποκάλυψε σήμερα το πρωί το PAOK24!
Πηγή: paok24.com
Ανανεώνει και ο Μιχαηλίδης!

Σε αυτό το πλαίσιο, εντάσσεται και η περίπτωση του Γιάννη Μιχαηλίδη, ο οποίος σαφέστατα και έχει κερδίσει πολλούς πόντους στην εκτίμηση και στην εμπιστοσύνη του Ράζβαν Λουτσέσκου, έχοντας αγωνιστεί σε 12 επίσημα παιχνίδια και ξεπερνώντας το “φράγμα” των 1000 λεπτών συμμετοχής σε Ελλάδα και Ευρώπη, κάτι που έχουν καταφέρει μόνο οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Στέφαν Σβαμπ!

Πιο συγκεκριμένα και παρά το ότι το συμβόλαιο του Μιχαηλίδη εκπνέει το καλοκαίρι του 2023, έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές μεταξύ του νεαρού στόπερ και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με “φόντο” την επέκτασή του, με βελτιωμένους όρους για τον ποδοσφαιριστή, του οποίου η ρήτρα αυτή τη στιγμή είναι στα 6 εκ. ευρώ.

Όπως μάλιστα προκύπτει σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24, κάθε άλλο παρά απίθανο είναι τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν και ανακοινώσεις, καθώς ΠΑΟΚ και Μιχαηλίδης τα έχουν βρει σε όλα!

Διαβάστε ακόμη...