Υπόθεση Τζήλου: 4 τον χτυπούσαν, 2 οι κατηγορούμενοι!

Από sdna.gr: «Εισαγγελέας και αστυνομικός συγκάλυψαν την έρευνα της ανθρωποκτονίας Τζήλου». Τι αποκαλύφθηκε στην «Δίκη της Δευτέρας», για την περιβόητη υπόθεση. Πως οι 4 κατηγορούμενοι έγιναν 2.
Πηγή: sdna.gr
Υπόθεση Τζήλου: 4 τον χτυπούσαν, 2 οι κατηγορούμενοι!

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την δίκη στην υπόθεση του Αθανάσιου Τζήλου, που δέχτηκε δολοφονική επίθεση το 2018 έξω από το σπίτι του μετά τον αγώνα Ξάνθη - Ολυμπιακός.

Η «Δίκη της Δευτέρας» στο OPEN αποκάλυψε πως οι κατηγορούμενοι στο Μικτό Ορκωτό Τρικάλων θα είναι τελικά δύο, παρά το γεγονός πως τον διαιτητή χτυπούσαν τέσσερα άτομα, μετά από απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Λάρισας.

Αυτοί είναι ο 48χρονος συνδεσμίτης Δ.Μ, με βαρύ ποινικό παρελθόν, που καταζητείται με διεθνές ένταλμα σύλληψης και ο 31χρονος Χ.Π, πρώην ποδοσφαιριστής.

Στην εκπομπή υπήρξε ανάλυση της συγκεκριμένης απόφασης, ενώ τονίστηκε μεταξύ άλλων ότι «εισαγγελέας και αστυνομικός συγκάλυψαν την έρευνα της ανθρωποκτονίας Τζήλου». Σημειώνεται ότι η δίκη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του Αθανάσιου Τζήλου ξεκινά την Πέμπτη (4/11).

Διαβάστε ακόμη...