Νέα αναγνώριση για Σφιντέρσκι, σε ψηφοφορία με Λεβαντόφσκι!

Έξι Πολωνοί διεκδικούν το τίτλο για τον «αθλητή» του Οκτωβρίου, με το όνομα του Κάρολ Σφιντέρσκι να βρίσκεται στη ψηφοφορία δίπλα σε αυτό του Λεβαντόφσκι, αποτελώντας τους μοναδικούς εκπροσώπους από το χώρο του ποδοσφαίρου.
Πηγή: sdna.gr
Νέα αναγνώριση για Σφιντέρσκι, σε ψηφοφορία με Λεβαντόφσκι!


«Πρόκειται για μια ηγετική φυσιογνωμία του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Τον Οκτώβριο είχε μια ιστορική συνεισφορά στην ομάδα, σημειώνοντας ένα σημαντικό γκολ στον εκτός έδρας αγώνα με την Αλβανία. Πρόκειται για έναν από τους στρατιώτες του Πάολο Σόουζα, με φοβερή προσωπικότητα», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Πολωνοί στην παρουσίαση του Κάρολ Σφιντέρσκι.

Πρώτος στη σχετική ψηφοφορία βρίσκεται, όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο Λεβαντόφσκι έχοντας σπάσει όλα τα ρεκόρ κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, με τους συμπατριώτες του να αναρωτιούνται πόσα ακόμη τέρματα μπορεί να σημειώσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως Σφιντέρσκι και Λεβαντόφσκι αποτελούν τους μοναδικούς εκπροσώπους από το χώρο του ποδοσφαίρου που διεκδικούν τον τίτλο για τον «αθλητή» του Οκτωβρίου, με τους δύο να διακρίνονται μέσα από την επιλογή των εκπροσώπων του Τύπου.

Διαβάστε ακόμη...