Ντόουγκλας Αουγκούστο, ο λειτουργικός

Από paok24.com: Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο διανύει την τρίτη του χρονιά με τα ασπρόμαυρα και η μέχρι τώρα παρουσία του δείχνει πως φέτος, με τη βοήθεια και την εμπιστοσύνη που του έχει προσφέρει ο Ράζβαν Λουτσέσκου,
Πηγή: paok24.com
Ντόουγκλας Αουγκούστο, ο λειτουργικός

θα μπορέσει να αποκτήσει το ρόλο που τόσο πολύ έψαχνε μέσα στην ομάδα.

Οι συνεχόμενες απουσίες ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή του Δικεφάλου, έχουν δώσει την ευκαιρία στον Αουγκούστο να πάρει μαζεμένα παιχνίδια στα πόδια του και μάλιστα όχι μόνο στη θέση του αμυντικού χαφ που τον είχαμε συνηθίσει, αλλά και πιο μπροστά ως δεκάρι.

Σε 8 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα, ο Βραζιλιάνος μέσος μετράει 2 γκολ, αλλά και 2 ασίστ, νούμερα που δεν είχε πιάσει σε καμιά από τις προηγούμενες χρονιές του. Σημαντική είναι και η βοήθεια που προσφέρει και στην κυκλοφορία της μπάλας, καθώς με 69 πάσες βρίσκεται στην τέταρτη θέση στη συγκεκριμένη κατηγορία της Super League Interwetten.

Ενδεικτικό της συνολικής προσπάθειας που καταβάλει ο Αουγκούστο σε όλο το γήπεδο είναι το γεγονός ότι σε 8 αγώνες μοιράζεται την πρώτη θέση με τον Κάρολ Σφιντέρσκι σε τελικές προσπάθειες, έχοντας από 12, ενώ τα 14 λάθη μαρτυρούν πως έχει δουλέψει και στον τομέα της συγκέντρωσης του κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων, κάτι που τις προηγούμενες χρονιές δεν το βλέπαμε.

Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει κερδίσει με το μοναδικό τρόπο που δουλεύει πάνω στη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του, ακόμα έναν παίκτη που δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει τόσο στο μεσοαμυντικό κομμάτι, όσο και στο μεσοεπιθετικό, εκεί όπου παρουσιάζονται και οι μεγαλύτερες ελλείψεις σε πρόσωπα έως τώρα για τον Δικέφαλο.

Διαβάστε ακόμη...