«Θα κυλήσει ομαλά ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ»

Από paok24.com: Με πρόστιμο 20 χιλιάδων ευρώ και ποινή απαγόρευσης στους οπαδούς της να ταξιδέψουν στα επόμενα τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος, επέβαλλε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σλοβακίας στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, για τα επεισόδια στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Σπάρτακ Τρνάβα.
Πηγή: paok24.com
«Θα κυλήσει ομαλά ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ»

Την ίδια στιγμή, η Σπάρτακ Τρνάβα τιμωρήθηκε με πρόστιμο 35 χιλιάδων ευρώ, για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι της 17ης Οκτωβρίου, το οποίο βρήκε κερδισμένη τη Σλόβαν με σκορ 3-0, αλλά και τιμωρία της έδρας της για τρεις αγωνιστικές.

Υπενθυμίζεται πως το ντέρμπι διακόπηκε για αρκετή ώρα λόγω συμπλοκών των οπαδών των δύο ομάδων μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με τον Ιβάν Κμότρικ, εκ των ιδιοκτητών της Σλόβαν, να δηλώνει σχετικά:

"Δεν συμφωνώ με την τιμωρία. Τρομάζω από το πώς μπορεί κάποιος να σκεφτεί ότι οι οπαδοί των φιλοξενούμενων δεν μπορούν να πάνε σε έναν αγώνα. Ας μην τα ρίχνουμε όλα στους φιλοξενούμενους φιλάθλους, στην προκειμένη περίπτωση, η ευθύνη ανήκει στην οργάνωση της Σπάρτακ Τρνάβα. Ως σύλλογος, είμαστε απολύτως αντίθετοι. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάτι τέτοιο θα εγκρινόταν στη Σλοβακία".

Ερωτηθείς δε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Μπρατισλάβα στις 25 Νοεμβρίου, ο Ιβάν Κμότρικ είπε:

"Όλοι θυμόμαστε τι συνέβη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ πριν από δύο χρόνια. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι ο αγώνας θα κυλήσει ομαλά. Πιστεύω ότι οι φίλαθλοι μας θα απολαύσουν το παιχνίδια και η ατμόσφαιρα θα είναι καλή. Είμαι πεπεισμένος ότι ο κόσμος δεν πρέπει να μας φοβάται».

Διαβάστε ακόμη...