Το τρίποντο γίνεται «όπλο» του

Από paok24.com:Από το ξεκίνημα της σεζόν, η βελτίωση του ΠΑΟΚ Mateco, σε απόδοση και αποτελέσματα, έρχεται προοδευτικά, με την κορύφωση ως τώρα, να ήταν ο αγώνας της περασμένης Δευτέρας, με τη Γαλατασαράι.
Πηγή: paok24.com
Το τρίποντο γίνεται «όπλο» του

Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη, νίκησε δίκαια έναν αντίπαλο που και ποιότητα διαθέτει και σε εξαιρετικό μομέντουμ ήταν, ωστόσο η ενέργεια, αλλά και η ευστοχία του ΠΑΟΚ Mateco, ήταν σημεία-κλειδιά. Γιατί τέτοιους αντιπάλους, για να τους κερδίσεις, πρέπει να βγάλεις και ποιότητα, πέρα από διάθεση.

Δεν είναι τυχαίο ότι η νίκη αυτή, ήρθε με την ομάδα να έχει 15/36 τρίποντα. Προφανώς και τα φώτα πήγαν στον Λοβ για τα μεγάλα σουτ που έβαλε στο (είχε 3/7 σουτ τριών πόντων συνολικά), αλλά και η επιστροφή του Κάρτερ έπαιξε το ρόλο της (9π. με 3/6), καθώς επίσης και τα σουτ Τολιόπουλου και Γιάνκοβιτς (αμφότεροι από 2/4).

2/6 είχε ο ΝτιΛέο, 1/4 ο Γκρίφιν, 1/2 ο Χριστοδούλου, 1/3 ο Γ. Καμπερίδης. Οι επιστροφές Λοβ και Κάρτερ ήταν καθοριστικές και αν δει κάποιος τα ποσοστά του ΠΑΟΚ Mateco στα προηγούμενα παιχνίδια του, θα το καταλάβει.

Στην ήττα από το Λαύριο, είχε 6/22 τρίποντα. Στη Βοσνία, με την Ιγκοκέα, είχε 10/25. Με τον Προμηθέα, είχε 8/22. Με τη Νίμπουρκ είχε 7/25 και με τον Ηρακλή, 6/27.

Η ομάδα αυτή, φτιάχτηκε με γνώμονα το καλό μακρινό σουτ και σταδιακά, αρχίζει να βγάζει αυτό το χαρακτηριστικό. Η συνέπεια σε αυτό το κομμάτι, αποτελεί ζητούμενο για τη συνέχεια, αλλά στο πρώτο παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ Mateco «πυροβολούσε» έξω από τα 6,75, νίκησε την ομάδα που δύο μέρες, είχε κερδίσει μέσα στην έδρα της πρωταθλήτριας Ευρώπη, Εφές.

Διαβάστε ακόμη...