ΠΑΟΚ : Αγωνία για τρεις και αναμονή για Κούρτιτς

Aπό sfina.gr:Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα στο «Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό χάνοντας έδαφος βαθμολογικά, ωστόσο οι απώλειες για τον Δικέφαλο ενδέχεται να μην είναι μόνο σε βαθμούς.
Πηγή: sfina.gr
ΠΑΟΚ : Αγωνία για τρεις και αναμονή για Κούρτιτς

Ενόψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας ο Ράζβαν Λουτσέσκου περιμένει σήμερα τα νεότερα για τους τραυματισμούς των Σίντκλεϊ Φερέιρα και Αλεξάντρου Μιτρίτσα που αποχώρησαν με προβλήματα από το ντέρμπι.

Όπως είπε μετά το τέλος του αγώνα ο Ρουμάνος προπονητής του Δικεφάλου, ο Βραζιλιάνος μπακ αντικαταστάθηκε λόγω ενοχλήσεων για να περάσει στην θέση του ο Βιεϊρίνια, ενώ ο Μιτρίτσα ενώ πέρασε ως αλλαγή στο 60ο λεπτό βγήκε 18 λεπτά αργότερα με υποψία θλάσης στον προσαγωγό.

Οι δυο παίκτες του ΠΑΟΚ θα κάνουν σήμερα τις απαραίτητες εξετάσεις για να αποσαφηνιστεί η κατάσταση τους και αν θα μπορεί ο Λουτσέσκου να τους υπολογίζει ειδικά για τον προσεχή αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης το Σάββατο στην Τούμπα.

Συνάμα αγωνία υπάρχει στο τεχνικό επιτελείο για την κατάσταση του Αντρέ Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος αρχηγός αγωνίστηκε με ένεση λόγω των ενοχλήσεων στον αστράγαλο, ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά ο 52χρονος κόουτς μετά το τέλος του αγώνα κανονικά ήταν να μείνει εκτός αποστολής και ο ίδιος πίεσε τον εαυτό του για να βοηθήσει την ομάδα.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου πέραν όλων των άλλων περιμένει να μάθει την κατάσταση και του Γιάσμιν Κούρτιτς, που απουσιάζει εδώ και δέκα ημέρες από τις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...