Διαπρέπουν με το εθνόσημο οι «ασπρόμαυρες»

Οι Εθνικές ομάδες συνεχίζουν την καλή τους πορεία σ' αυτή την διακόπη, με τις «ασπρόμαυρες» να δείχνουν το ταλέντο τους και με το εθνόσημο.
Πηγή: acpaok.gr
Διαπρέπουν με το εθνόσημο οι «ασπρόμαυρες»

Συγκεκριμένα, η Εθνική Γυναικών ταξίδεψε στο Καζακστάν και αγωνίστηκε στην Αστάνα Αρένα, όπου και κέρδισε με 1-0 τις Καζάκες, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2023. Η Γιώτα Χατζηχαριστού πραγματοποίησε το ντεμπούτο της με την γαλανόλευκη, με την Μαρία Μήτκου να την συνοδεύει στην αρχική ενδεκάδα. Στον πάγκο παρέμειναν η Θωμαή Βαρδαλή και η Κωνσταντίνα Στράντζαλη.

Μετά το 7-0 επί του Καζακστάν στην Βουλγαρία, η Εθνική Νεανίδων συνέχισε το «πάρτι» της στο Ντρούζμπα Στάντιον, κερδίζοντας την Λιθουανία με 5-1. Στην αρχική ενδεκάδα του Γιώργου Παπακώστα ήταν η Βάσια Γιαννακά και η Νικολέτα Καλέση. Η Γιαννακά βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα μία φορά, ενώ έδωσε και μία ασίστ στις συμπαικτριές της. Η Καλέση με την σειρά της σκόραρε δύο γκολ και βοήθησε κι αυτή την Εθνική να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην νίκη. Στο ημίχρονο η Γιαννακά έδωσε την θέση της στην έτερη «ασπρόμαυρη», Μαρία Ζώτου. Στον πάγκο έμεινε η Ολίνα Μπαξεβάνου.

Η Εθνική Γυναικών επιστρέφει στην Ελλάδα, όπου θα αντιμετωπίσει στο AEL FC Arena την εθνική Σλοβενίας, την Τρίτη 26 Οκτωβρίου στις 20:00. Την ίδια ημέρα η Εθνική Νεανίδων θα δώσει το τελευταίο της παιχνίδι επί βουλγαρικού εδάφους, με αντίπαλο την διοργανώτρια του ομίλου Βουλγαρία στις 14:30.

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...