«Χωρίς Ζέκα η Κοπεγχάγη δεν είναι καλά…»

Από sfina.gr: Ο Γιέσπερ Τοπ Γιόχανσεν, ο μοναδικός Δανός ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για τη σημερινή αναμέτρηση των ασπρόμαυρων με την Κοπεγχάγη.
Πηγή: sfina.gr
«Χωρίς Ζέκα η Κοπεγχάγη δεν είναι καλά…»

Είπε μεταξύ άλλων:

«Στη Δανία είμαι Κοπεγχάγη και στην Ελλάδα ΠΑΟΚ. Δεν έχω την δυνατότητα να πάω στο γήπεδο γιατί δεν είμαι διακοπές. Πριν μερικά χρόνια είχα κανονίσει να πάω στην Ολλανδία, αλλά κάτι συνέβη και δεν τα κατάφερα. Εργάζομαι εδώ και 20 χρόνια σε μία κατασκευαστική εταιρεία» είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στις αναμνήσεις του από τον ΠΑΟΚ:

«Ήμουν μία σεζόν στον ΠΑΟΚ, με είχε φέρει ο Άρι Χάαν, ο οποίος μετά από λίγο έφυγε και έζησα με πέντε διαφορετικούς προπονητές και δύο προέδρους. Ήμουν μικρός και δυσκολεύτηκα με όλα αυτά. Τελικά γύρισα στην Δανία και είχα... έναν προπονητή. Έπαιζα αριστερά στην επίθεση» ενώ σε ερώτηση αν ήταν κακό το τάιμινγκ που ήρθε απάντησε:

«Ήταν μία προβληματική κατάσταση τότε, με τις πληρωμές και τις σχέσεις με τους οπαδούς».

Για την πιο δυνατή εμπειρία του σημείωσε: «Η εμπειρία μου ήταν δύσκολη. Είχαμε παίξει με την ΑΕΚ στην Αθήνα, είχαμε χάσει με 4-0, αλλά είχα κάνει ένα καλό παιχνίδι. Μετά παίξαμε με την ΑΕΚ στην Τούμπα, χάσαμε με 3-1 και οι οπαδοί μαζεύτηκαν έξω από τα αποδυτήρια. Μας είπαν οι αστυνομικοί να περιμένουμε γιατί είχαν... άγριες διαθέσεις. Ήμασταν 2-3 ώρες μέσα στα αποδυτήρια. Κάποια στιγμή δεν αντέξαμε και βγήκαμε και μου είπαν οι φίλαθλοι ότι δεν τα έχουμε με σένα, εσύ δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό».

Κατέληξε λέγοντας: «Θυμάμαι τον Ζαγοράκη, τον Τουρσουνίδη και τον Μιχόπουλο», ενώ για τον αγώνα της Κοπεγχάγης με τον ΠΑΟΚ υπογράμμισε: «Από την στιγμή που τραυματίστηκε ο Ζέκα η Κοπεγχάγη δεν είναι καλά. Ο ΠΑΟΚ μπορεί αν κάνει ζημιά και να την σκοτώσει αν πετύχει πρώτος γκολ, αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί μετά θα ελέγξει τον ρυθμό του ματς».

Διαβάστε ακόμη...