Να βάλει τέλος στο σερί

Απο paok24.com: Πόσα ευρωπαϊκά παιχνίδια χωρίς γκολ, μετράει ο Πολωνός
Πηγή: paok24.com
Να βάλει τέλος στο σερί

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Κοπεγχάγη στη Δανία για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League. Οι ασπρόμαυροι θέλουν το θετικό αποτέλεσμα που θα τους διατηρήσει σε θέση ισχύος σε σχέση με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκει λύσεις επιθετικά, έχοντας μείνει στο μηδέν σε μόλις ένα παιχνίδι τη φετινή σεζόν.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι θα δώσει τη δική του μάχη με τον Τσούμπα Άκπομ για τη θέση στην κορυφή της επίθεσης. Ο φορ του ΠΑΟΚ, που είναι δανεικός από τη Μίντλεσμπρο έχει δύο γκολ στις δύο πρώτες αγωνιστικές της ομάδας στο Conference. Στον αντίποδα ο Πολωνός παρτενέρ του έχει συμπληρώσει δύο χρόνια χωρίς ευρωπαϊκό γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Για την ακρίβεια το τελευταίο του και μοναδικό γκολ του Σφιντέρσκι σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις ήταν αυτό κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας τον Αύγουστο του 2019. Έκτοτε μετρά 15 παιχνίδια στα οποία δεν έχει βρει δίχτυα ενώ ο αριθμός ανεβαίνει στα 16 συμπεριλαμβανομένου κι αυτού με τη Μπεσίκτας στο οποίο όμως έμεινε στον πάγκο. Ο Πολωνός, που σκοράρει κατά ριπάς με την Εθνική ομάδα της χώρας του, θέλει να λύσει το γόρδιο δεσμό, που του έχει στερήσει εδώ και δύο χρόνια το ευρωπαϊκό τέρμα με τον Δικέφαλο.

Διαβάστε ακόμη...