Κάντο όπως η… Ριέκα (vid)

Από paok24.com: Mε την Κοπεγχάγη να έχει πετύχει το "2 στα 2" στον 6ο όμιλο του Europa Conference League και τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται στο -2 με 4 βαθμούς, η μεταξύ τους αναμέτρηση στο "Parken" το απόγευμα της Πέμπτης (19:45), είναι καθοριστική για τη "μάχη" της πρόκρισης στους "16" της διοργάνωσης, είτε απευθείας είτε μέσω του ενδιάμεσου γύρου.
Πηγή: paok24.com
Κάντο όπως η… Ριέκα (vid)

Και αυτό γιατί η Σλόβαν Μπρατισλάβας υποδέχεται την Πέμπτη τη Λίνκολν και την επόμενη αγωνιστική οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στο Γιβραλτάρ την ώρα που ο ΠΑΟΚ θα υποδέχεται την Κοπεγχάγη στην Τούμπα, γεγονός που κάνει ιδιαίτερα πιθανό το ενδεχόμενο για κατάκτηση έξι βαθμών από την πλευρά των Σλοβάκων.

Το έργο του ΠΑΟΚ στην Κοπεγχάγη, εκ των πραγμάτων είναι δύσκολο, απέναντι σε μία ομάδα με σημαντική ευρωπαϊκή εμπειρία και ποιοτικό ρόστερ, ακόμα και αν οι Δανοί θα στερηθούν τις υπηρεσίες των βασικών Κάρλος Ζέκα και Ράσμους Φαλκ, λόγω τραυματισμών!

Επιπροσθέτως, μπροστά στο κοινό τους, οι ποδοσφαιριστές της Κοπεγχάγης "τρέχουν" ένα σερί τεσσάρων διαδοχικών νικών σε ευρωπαϊκούς αγώνες, με την τελευταία ομάδα που έφυγε με βαθμούς από το "Parken" να είναι η Ριέκα, στις 1 Οκτωβρίου 2020, με σκορ 1-0, στο πλαίσιο των play off του Europa League, με το απίστευτο αυτογκόλ που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο!

Έκτοτε, η Κοπεγχάγη κέρδισε με 4-1 την Τορπέντο Μπελάζ (22/7/2021), την Λοκομοτίβ Πλόβντιβ με 4-2 στις 12/8/2021, την Σίβασπορ με 5-0 στις 26/8/2021 και την Λίνκολν με 3-1 στις 30/9, σε αγώνες του φετινού Europa Conference League!

Διαβάστε ακόμη...