Το όπλο που έγινε… Αχίλλειος πτέρνα!

O ΠΑΟΚ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση με το «αριστερό», αφού αν και προηγήθηκε με 4-1 του Βόλου, το τελευταίο σφύριγμα του Καραντώνη τον βρήκε να αναρωτιέται το πως κατάφερε να απωλέσει δύο βαθμούς, που φαινόταν ότι τους είχε αγκαλιάσει.
Πηγή: thessports.gr
Το όπλο που έγινε… Αχίλλειος πτέρνα!

Για τους ποδοσφαιρόφιλους ήταν ενδεχομένως το παιχνίδι της σεζόν, αν όχι των τελευταίων χρόνων, ωστόσο για τον ΠΑΟΚ ήταν μια ακόμα βαθμολογική απώλεια στην Τούμπα, που την φετινή σεζόν συνεχίζει να τον «πληγώνει».

Ο κόσμος μπορεί να επέστρεψε στο γήπεδο, έστω και με τους υφιστάμενους περιορισμούς, κατά της εξάπλωσης του Covid, ωστόσο η ιστορική έδρα του ΠΑΟΚ σε αυτό το πρώτο κομμάτι τη σεζόν, έχει μετατραπεί από ισχυρό όπλο, σε Αχίλλειο πτέρνα!

Μόνο για το πρωτάθλημα, ο Δικέφαλος έχει καταφέρει να πάρει τους τέσσερις από τους εννέα βαθμούς που διεκδίκησε στο γήπεδο του, αφού την σοκαριστική ήττα της πρεμιέρας από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ακολούθησε η εμφατική νίκη με την ΑΕΚ στο ντέρμπι της τέταρτης αγωνιστικής, και η κυριακάτικη (17/10) ισοπαλία με Βόλο.

Συγκριτικά, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έχει το απόλυτο το εκτός έδρας παιχνιδιών μέχρι στιγμής για το πρωτάθλημα, κατακτώντας ισάριθμα τρίποντα σε δύσκολες έδρες, αφού πέρασε από Τρίπολη, Αγρίνιο και Ηράκλειο.

Αν δούμε την «μεγάλη» εικόνα, ο ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις έχει δώσει μέχρι στιγμής έξι εντός έδρας παιχνίδια. Και ο απολογισμός είναι δύο νίκες (με Μποέμιαν και ΑΕΚ), τρεις ισοπαλίες (με Ριέκα, Σλόβαν Μπρατισλάβας και Βόλο) και μια ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Γίνεται αντιληπτό λοιπόν το ότι αν θέλει να πετύχει τους φετινούς του στόχους, θα πρέπει να βρει τρόπο να σταματήσει την βαθμολογική «αιμορραγία» στην Τούμπα.

Διαβάστε ακόμη...