«Τρίτωσε» η αστοχία!

Από paok24.com: Το χθεσινό χαμένο πέναλτι και ενώ το σκορ ήταν 4-3 υπέρ του ΠΑΟΚ, ήταν μόλις το 5ο στην καριέρα του Αντελίνο Βιεϊρίνια που η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα. Ωστόσο, ήταν το 3ο χαμένο του αρχηγού του Δικεφάλου μέσα στο 2021!
Πηγή: paok24.com
«Τρίτωσε» η αστοχία!

Και αν τα δύο προηγούμενα δεν κόστισαν στους "ασπρόμαυρους", το χθεσινό ήταν... επώδυνο, καθώς εάν το σκορ γινόταν 5-3 στο 80ο λεπτό, ο Βόλος δεν θα προλάβαινε (λογικά) να πετύχει δύο γκολ.

Το πρώτο πέναλτι που ο Βιεϊρίνια δεν μετέτρεψε σε γκολ μέσα στο 2021, ήταν αυτό στις 15 Φεβρουαρίου στο Περιστέρι, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Δικέφαλος κέρδισε πέναλτι στο 20ο λεπτό σε χέρι παίκτη του ΠΑΣ σε "γύρισμα" του Τζόλη, όμως ο Βιεϊρίνια έστειλε τη μπάλα πάνω από την εστία του Γιούρι Λοντίγκιν. Στο δεύτερο ημίχρονο βέβαια, ένα γκολ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς στο 56΄ και ένα εύστοχο πέναλτι του Σβαμπ στο 62΄, χάρισαν τη νίκη στον ΠΑΟΚ με σκορ 2-0.

Το δεύτερο χαμένο πέναλτι του Βιεϊρίνια μέσα στο 2021, έλαβε χώρα στις 29 Απριλίου, στον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ στην Τούμπα. Ο Πορτογάλος άσος αστόχησε από τα 11 βήματα στο 61ο λεπτό, σημαδεύοντας το δεξί δοκάρι του Τσιντώτα, με τον ΠΑΟΚ να "καρδιοχτυπά" στη συνέχεια καθώς η ΑΕΚ ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα αλλά τελικά να παίρνει την πρόκριση αλλά και τη νίκη με γκολ των Μαικλ Κρμέντσικ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Το τρίτο χαμένο πέναλτι του αρχηγού (και 5ο συνολικά στην καριέρα του, όλα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ) στο τρέχον έτος έλαβε χώρα χθες, ενώ από την άλλη, ο Βιεϊρίνια έχει 14 φορές στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από την άσπρη βούλα!

Διαβάστε ακόμη...