Κοπεγχάγη: «Ανυπομονούμε, καθοριστικό το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Δηλώσεις με μεγάλο ενδιαφέρον για την επερχόμενη ευρωπαϊκή αναμέτρηση των Δανών με τον ΠΑΟΚ πραγματοποίησε ο εμπορικός διευθυντής της ομάδας, Jacob Lauesen. «Ίσως το πιο καθοριστικό ματς του ομίλου...».
Πηγή: sdna.gr
Κοπεγχάγη: «Ανυπομονούμε, καθοριστικό το ματς με τον ΠΑΟΚ»


Η Κοπεγχάγη έχει μπει σε ρυθμούς... ΠΑΟΚ. Στις δηλώσεις που φιλοξενούνται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας από τον εμπορικό διευθυντή της ομάδας έχουν τεθεί στόχοι για εκτόξευση εισιτηρίων στους επερχόμενους αγώνες. Και η ευρωπαϊκή αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ φαντάζει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την υλοποίηση του στόχου:

«Μέχρι στιγμής, το ενδιαφέρον ήταν ιστορικά υψηλό και ως εκ τούτου έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες να έχουμε κοντά μας ακόμη περισσότερους φίλους της ομάδας στους επερχόμενους αγώνες. Ο μέσος όρος για τους εντός έδρας αγώνες μας είναι υψηλότερος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια με μέσο όρο 20.617 εισιτηρίων μέχρι στιγμής. Ο στόχος μέσα στη σεζόν είναι να τερματίσουμε πάνω από 20.000 κατά μέσο όρο στο γήπεδο μας».

Μάλιστα, δεν έκρυψε και την ανυπομονησία του για το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας πως οι Έλληνες θα έχουν ένα πολύ «ενεργό» κομμάτι του γηπέδου στη διάθεσή τους λόγω των εισιτηρίων που παραχωρήθηκαν: «Αγωνιστικά, είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός αγώνας ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν πλασαριστεί καλύτερα στον όμιλο. Ως εκ τούτου θα είναι καθοριστικός για την έκβαση του ομίλου. Αναμένουμε πως ο ΠΑΟΚ θα έχει ένα πολύ ενεργό κομμάτι του γηπέδου για τους οπαδούς του και μαζί μπορούμε να προσφέρουμε ένα έντονο σκηνικό για μια συναρπαστική ευρωπαϊκή βραδιά. Δεν θα χάσουν όσοι βρεθούν μαζί μας».

Διαβάστε ακόμη...