«Σημείο κλειδί για τη νίκη ο Σφιντέρσκι -Δέχθηκα πολλή κριτική όταν τον κάλεσα»

Από sfina.gr : Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ Κάρολ Σφιντέρσκι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πολωνίας Πάουλο Σόουζα, αποκαλύπτοντας πως δέχθηκε πολλή κριτική όταν τον κάλεσε για πρώτη φορά.
Πηγή: sfina.gr
«Σημείο κλειδί για τη νίκη ο Σφιντέρσκι -Δέχθηκα πολλή κριτική όταν τον κάλεσα»

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Πολωνίας καθώς χάρισε τη νίκη στη χώρα του στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αλβανία πετυχαίνοντας το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Πολωνών Πάουλο Σόουζα χαρακτήρισε τον επιθετικό του ΠΑΟΚ σημείο κλειδί της χθεσινής αναμέτρησης, ενώ μίλησε και για την κριτική που δέχθηκε όταν τον κάλεσε στην εθνική ομάδα.

Αναλυτικά:

«Πιστεύω ότι ο Κάρολ ήταν το κλειδί για τη νίκη μας. Θυμάμαι δέχθηκα πολλή κριτική όταν τον κάλεσα… Αξιοποίησε με πολύ ωραίο τρόπο την σέντρα και σκόραρε σε ένα καθοριστικό σημείο. Από εκεί και πέρα δεν θέλω να σχολιάσω το τί ακολούθησε. Απλά πήραμε μια σπουδαία νίκη σε μια δύσκολη έδρα».

Συζήτηση γύρω από την επιμονή του Πάουλο Σόουζα στο πρόσωπο του Κάρολ Σφιντέρσκι υπάρχει και στα ΜΜΕ της Πολωνίας, τα οποία σχολιάζουν χαρακτηριστικά:

«Ο Πάολο Σόουζα εκπλήρωσε το έργο του, σφραγίζοντας μια απόλυτα κορυφαία κίνηση με την αλλαγή του Σφιντέρσκι. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ είναι ένας ποδοσφαιριστής που δείχνει ότι δημιουργήθηκε γι’ αυτήν την ομάδα του Σόουζα. Ο 52χρονος προπονητής έκανε τον Σφιντέρσκι ένα απαραίτητο στοιχείο της ομάδας. Δημιούργησε μια εικόνα ενός νέου και σημαντικού παίκτη για την Εθνική Πολωνίας», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

«Ο Σφιντέρσκι που μετράει ήδη 12 συμμετοχές με τον Σόουζα στον πάγκο, δεν έπαιξε γι’ αυτόν μόνο μία φορά. Ο σκόρερ του πολύ σημαντικού γκολ στην Αλβανία έχει ακολουθήσει μια φανταστική πορεία τους τελευταίους μήνες. Από τον ποδοσφαιριστή που παραβλέπεται από τον Γέρζι Μπρέζεκ (πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Πολωνίας) επειδή θεωρούσε πως η επιλογή του να παίξει στον ΠΑΟΚ δεν τον κατατάσσει στο υψηλό επίπεδο, σε ένα «χρυσό» γκολ.

Στα Τίρανα, ο Σφιντέρσκι έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει – μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, έκανε τη ζωή των αμυντικών… δύσκολη και σκόραρε. Αν βάλουμε στην εξίσωση ότι το έκανε με έναν αξιοσημείωτο τρόπο από δύσκολη γωνία, ξεγελώντας την αντίπαλη άμυνα, τότε το γκολ πέραν της σημασίας έχει και μια σπουδαία ομορφιά», συμπληρώνει πολωνική ιστοσελίδα για τον 25χρονο φορ του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...