«Είδα τη μπάλα να χάνεται, την έπιασα και την έβαλα…»

Από paok24.com: Ο Τζέρικ Χάρντινγκ, έβαλε ένα τυχερό δίποντο με την εκπνοή του αγώνα και χάρισε τη νίκη στη Νίμπουρκ, με 83-84 επί του ΠΑΟΚ Mateco. Ο Αμερικανός, που ήταν πρώτος σκόρερ με 22 πόντους, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:
Πηγή: paok24.com
«Είδα τη μπάλα να χάνεται, την έπιασα και την έβαλα…»

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την προσπάθεια. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, στο τέταρτο δεκάλεπτο μας πίεσαν. Ήταν μία μάχη και είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που κερδίσαμε εδώ» είπε αρχικά και σε ερώτηση για το καλάθι του στο τέλος, απάντησε:

«Είδα τη μπάλα να χάνεται, την έπιασα και αυτό που είχα να κάνω ήταν να σουτάρω και είμαι χαρούμενος που ευστόχησα για να πάρουμε τη νίκη».

Από την πλευρά του, ο προπονητής των Τσέχων, Αλεξάντερ Σέκουλιτς, σημείωσε: «Αξίζαμε αυτήν τη νίκη. Πιστεύω ότι παίξαμε καλύτερα στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ είναι έμπειρη και καλή ομάδα, του έλειπαν παίκτες και το εκμεταλλευτήκαμε. Είναι δύσκολο γήπεδο και ο αντίπαλος. Στα τελευταία λεπτά, έπρεπε να παίξουμε πιο έξυπνα, αλλά βάλαμε το τελευταίο σουτ και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Όσο για το τι σημαίνει η νίκη της ομάδας του, για τη συνέχεια του ομίλου; «Είναι μεγάλη νίκη να κερδίσεις εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ. Κάθε πόντος είναι σημαντικός στον όμιλο αυτό. Το προσεγγίσαμε σαν do or die και η νίκη αυτή, είναι πολύ-πολύ σημαντική» είπε ο Σέκουλιτς.

Τέλος, για το στοιχείο-κλειδί της νίκης της ομάδας του, σημείωσε... «Η άμυνα στον Γκρίφιν σίγουρα είναι ένα σημαντικό κομμάτι. Είναι ένας παίκτης κλειδί, παρότι ο ΠΑΟΚ έχει κι άλλους έμπειρους παίτες. Πήραμε πολλά ελεύθερα σουτ στο τρίποντο, στα οποία ευστοχήσαμε στην αρχή και μετά έγινε πιο εύκολο. Γενικά η ομαδική άμυνα μας ήταν πολύ καλή στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, εκτός των πέντε τελευταίων λεπτών που κάναμε λάθη».

Διαβάστε ακόμη...