Έχουν αγώνα σήμερα!

Από paok24.com:Στις 19:00, η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει στο Μπατούμι τη Γεωργία και χρειάζεται μόνο τη νίκη προκειμένου να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για 2η θέση ενόψει του αγώνα με τη Σουηδία στη Σόλνα την ερχόμενη Τρίτη, με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να παρακολουθεί τον αγώνα από τον πάγκο καθώς ο Τζον Φαν Σχιπ αναμένεται να εμπιστευτεί για μία ακόμα φορά τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.
Πηγή: paok24.com
Έχουν αγώνα σήμερα!

Στις 21:45, η Σερβία με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς στις τάξεις της αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Λουξεμβούργο και ουσιαστικά έχει την ευκαιρία να "κλειδώσει" τη 2η θέση και στους επόμενους αγώνες να διεκδικήσει μαζί με την Πορτογαλία την πρωτιά στον 1ο όμιλο, ενώ την ίδια ώρα η Αλβανία θα "δοκιμαστεί" στη Βουδαπέστη κόντρα στην Ουγγαρία, με τον Ενέα Μιχάι και τους συμπαίκτες του να βρίσκονται στη 2η θέση με 12 βαθμούς, έχοντας τέσσερις λιγότερους από την πρωτοπόρο Αγγλία, έναν περισσότερο από την 3η Πολωνία και δύο περισσότερους από τους Ούγγρους, που στο σημερινό παιχνίδι θα στερηθούν τη βοήθεια του κόσμου τους λόγω τιμωρίας.

Στο άλλο παιχνίδι του 9ου ομίλου, η Πολωνία υποδέχεται το Σαν Μαρίνο, επίσης στις 21:45, με τον Κάρολ Σφιντέρσκι να αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού όπως αναφέρουν πολωνικές ιστοσελίδες.

Κάρολ Σφιντέρσκι είναι στην αποστολή της Εθνικής Πολωνίας. Ο Swarovski μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στα παιχνίδια του Σεπτέμβρη δεν θα μπορούσε να λείπει από τις επιλογές. Οι Πολωνοί πέρα από τη μάχη με τους Αλβανούς, θα υποδεχθούν το Σαν Μαρίνο (09.10, 21:45).

Η Εθνική Σερβίας αντιμετωπίζει το Λουξεμβούργο εκτός έδρας (09.10, 21:45) και υποδέχεται το Αζερμπαϊτζάν (12.10, 21:45), έχοντας τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς στην αποστολή της. Ο Σέρβος έχει αφήσει πίσω του την περιπέτεια του προηγούμενου μήνα με τον Covid-19 και βρίσκει τον καλό του εαυτό.

Διαβάστε ακόμη...