Οι αποφάσεις του ΠΑΟΚ για Τσόλακ και Ζαμπά!

Από sfina.gr: Οι Αντόνιο Τσόλακ και Λέο Ζαμπά μπαίνουν στο φινάλε του δανεισμού τους και, θεωρητικά, θα είναι πάλι στη Θεσσαλονίκη σε 87 ημέρες, αφού δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι χειροπιαστό από προτάσεις από Μάλμε και Βάσκο Ντα Γκάμα αντίστοιχα.
Πηγή: sfina.gr
Οι αποφάσεις του ΠΑΟΚ για Τσόλακ και Ζαμπά!

Το «θεωρητικά» πηγαίνει στο τι θα συμβεί αν ισχύσουν τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και την κατάσταση των δυο παικτών στις ομάδες που αγωνίζονται.

Ο Λέο Ζαμπά βρίσκεται στη Βραζιλία και τη Βάσκο Ντα Γκάμα, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει καταγραφεί επίσημη κίνηση των ανθρώπων της ομάδας της Βραζιλίας για παραμονή του. Από την άλλη, ο Αντόνιο Τσόλακ βρίσκεται στη Σουηδία και την Μάλμε. Ο Κροάτης έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα, φτάνοντας γρήγορα σε διψήφιο αριθμό τερμάτων, βοηθώντας τη Μάλμε να επιστρέψει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα, το όνομα του Τσόλακ ήταν ψηλά στην επικαιρότητα από την πλευρά των Σουηδών, ωστόσο στην συνέχεια κάπου όλη η φιλολογία... κόπασε. Στο συμβόλαιό του υπάρχει μη υποχρεωτική ρήτρα ύψους 3.000.000 ευρώ. Θα πρέπει να να δοθεί αυτό το ποσό για να γίνει ο Τσόλακ... μόνιμος κάτοικος Σουηδίας και θα ήταν το ιδεατό για τον ΠΑΟΚ, αλλά φαντάζει μάλλον ένα μακρινό σενάριο. Παρά το γεγονός ότι οι Σουηδοί έβαλαν λεφτά στα ταμεία τους από την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ δεν δείχνουν διατεθειμένοι να πληρώσουν για να αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή τον Κροάτη φορ.

Όσον αφορά τον Λέο Ζαμπά έγιναν συζητήσεις για την επιστροφή του το περασμένο καλοκαίρι και θέλησε να εξαντλήσει τη συμφωνία με τη Βάσκο Ντα Γκάμα, αναγνωρίζοντας τη βοήθεια που του προσέφερε η ομάδα της Βραζιλίας στο να βρει ξανά αγωνιστικό ρυθμό μετά από τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με τον τραυματισμό στο γόνατο. Πρόθεση αγοράς του από την Βάσκο, δεν υπάρχει και έτσι με τα τωρινά δεδομένα, όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη...