Ο αριθμός που θα πρέπει να μειωθεί

Από paok24.com: Η ανάγνωση των στατιστικών των πρώτων 5 αγωνιστικών
Πηγή: paok24.com
Ο αριθμός που θα πρέπει να μειωθεί

Η διακοπή του πρωταθλήματος φέρνει στην επιφάνεια όλα τις στατιστικές καταγραφές των πρώτων πέντε αγωνιστικών, με τη συμπλήρωση των οποίων ΠΑΟΚ και Βόλο φιγουράρουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς. Ο Δικέφαλος, ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο που εμφανίστηκε μέσα στον Σεπτέμβριο, και αφορούσε τραυματισμούς που οδηγούσαν σε συγκεκριμένες επιλογές ποδοσφαιριστών, έφτασε να σκαρφαλώσει στην κορυφή

Ένα από τα νούμερα που θα πρέπει να μειωθούν είναι και αυτό του αριθμού των τελικών προσπαθειών που δέχεται ο ΠΑΟΚ ανά παιχνίδι. Το χαρακτηριστικό είναι τα... παιχνίδια των αριθμών. Ο Δικέφαλος μετά τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια στα οποία δέχθηκε πάνω από 13 τελικές και τα κέρδισε όλα, ενώ ηττήθηκε στην πρεμιέρα, όταν και δέχθηκε μόλις 5 τελικές. Οι αριθμοί βέβαια δεν μπορούν να πουν για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η τελική που έδωσε στον ΠΑΣ το γκολ και κατ' επέκταση τη νίκη.

Αυτό που μετράει πάντως είναι πως ο ΠΑΟΚ καλείται να βρει τρόπο να μειώσει τον αριθμό των τελικών που δέχεται ανά παιχνίδι. Ακολουθεί η καταγραφή των τελικών προσπαθειών που ΠΑΟΚ και του αντιπάλου του, σε κάθε παιχνίδι, μαζί με τις τελικές που κατέληξαν στην εστία. Όλα αυτά σε ένα διάστημα που ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε να κάνει διαδοχικές αλλαγές στην αμυντική του γραμμή, τόσο στο κέντρο αυτής όσο και στα άκρα.

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ : 14/3 – 13/6

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: 12/3 – 13/3

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ: 14/3 – 8/6

Αστέρας – ΠΑΟΚ: 18/9 – 8/3

ΠΑΟΚ – Γιάννινα: 14/3 – 5/2

Διαβάστε ακόμη...