Η καθαρή κόκκινη στον Νέιρα και το λάθος του Σιδηρόπουλου

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ πέρασε κι από την έδρα του ΟΦΗ, κερδίζοντας με 3-1 τους Κρητικούς.
Πηγή: paok24.com
Η καθαρή κόκκινη στον Νέιρα και το λάθος του Σιδηρόπουλου

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πανηγύρισε ένα ακόμη τρίποντο, σε ένα παιχνίδι όπου κανονικά θα έπρεπε να αγωνίζεται με παίκτη παραπάνω από το πρώτο ημίχρονο.

Στο 41ο λεπτό, ο Ντόουγκλας Αουγκούστο αντίκρισε την κίτρινη κάρτα από τον Σιδηρόπουλο για φάουλ στον Νέιρα, με τον Έλληνα ρέφερι πάντως να κλείνει τα μάτια του στο χτύπημα του παίκτη του ΟΦΗ στον Βραζιλιάνο.

Ο Σιδηρόπουλος τιμώρησε τον Αουγκούστο και δεν απέβαλε τον Νέιρα, που είχε ήδη μία κάρτα, κάτι που σημείωσε κι ο Τάσος Κάκος, στην εκπομπή Total Football του OPEN.

"Σε αυτή την περίπτωση δεν μπορούσε να βοηθήσει ο VAR. Για δεύτερη κίτρινη κάρτα δεν μπορεί να παρέμβει. Ο ποδοσφαιριστής με τα πορτοκαλί κάνει μία κίνηση προς τα πίσω στον αντίπαλο. Είναι ξεκάθαρο φάουλ αυτό και είναι και κάρτα, δε δικαιολογείται αυτή η κίνησή του και σωστά την έδωσε ο διαιτητής.

Όμως, για να κάνει αυτή την κίνηση, αυτή την αντίδραση, κάτι έχει προηγηθεί. Ο ποδοσφαιριστής με τα ασπρόμαυρα τον χτυπάει στο κεφάλι. Είναι μία κίνηση εκτός φάσης θα έλεγα, με την έννοια ότι το χέρι του δεν έχει κανένα λόγο να βρίσκεται εκεί πέρα και να χτυπάει το κεφάλι του αντιπάλου. Αυτή η κίνηση είναι ένα φάουλ με κίτρινη κάρτα. Ο διαιτητής είδε την κίνηση του ποδοσφαιριστή και τον τιμώρησε και σωστά έκανε, όμως αν είχε δείξει την πρώτη κίτρινη κάρτα, θα ήταν η δεύτερη. Εδώ μιλάμε για μία αποβολή που δεν έγινε ποτέ", ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε ακόμη...