Η τεράστια χαμένη ευκαιρία και η υποχρέωση!

Από paok24.com:Ήταν λίγο – πολύ αναμενόμενο πως η Κοπεγχάγη θα έβρισκε τον τρόπο χθες στο "Parken" να κάμψει την αντίσταση της Λίνκολν.
Πηγή: paok24.com
Η τεράστια χαμένη ευκαιρία και η υποχρέωση!

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ "κόλλησε" στην Τούμπα κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας και έβαλε για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης τους Σλοβάκους, παρά το ότι ο βαθμός που απέσπασαν από τον Δικέφαλο ήταν ο πρώτος τους στον όμιλο.

Και αυτό γιατί η Σλόβαν θα αντιμετωπίσει τις επόμενες δύο αγωνιστικές τη Λίνκολν, πρώτα στην Μπρατισλάβα και μετά στο Γιβραλτάρ, συνεπώς κάθε άλλο παρά απίθανο είναι να κατακτήσουν έξι βαθμούς και να φτάσουν στους επτά!

Εάν συμβεί αυτό, τότε ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κατακτήσει τέσσερις τουλάχιστον βαθμούς στα δύο ματς με την Κοπεγχάγη, σε "Parken" (21/10) και Τούμπα (4/11), εάν θέλει να μην ταξιδέψει στην Μπρατισλάβα στις 25 Νοεμβρίου για ένα μόνο αποτέλεσμα, τη νίκη!

Σε κάθε περίπτωση, οι "ασπρόμαυροι" έχασαν έδαφος στη "μάχη" της διεκδίκησης της 1ης θέσης του 6ου ομίλου που οδηγεί απευθείας στους "16" του Europa Conference League από τη μία και έδωσαν... δικαιώματα στη Σλόβαν από την άλλη, όντας εκ των πραγμάτων υποχρεωμένοι πλέον να στρέψουν την προσοχή τους στο μεθαυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ", με στόχο να κατακτήσουν την τέταρτη σερί νίκη τους στην Super League!

Διαβάστε ακόμη...