Νομίκεια 2021: Η Συνέντευξη Τύπου

Εορταστικό χαρακτήρα είχε το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Σεπτεμβρίου το άνοιγμα της αυλαίας του 8ου τουρνουά «Νομίκεια» με την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, στο Συνεδριακό Κέντρο του πολυτελούς ξενοδοχείου «De Sol Hotel Spa».
Πηγή: acpaok.gr
Νομίκεια 2021: Η Συνέντευξη Τύπου

Τάκης Φλώρος (Προπονητής ΠΑΟΚ):

«Δεν υπάρχει άλλο τουρνουά στην Ελλάδα που θα πρέπει να γίνει θεσμός και να είναι συνεχώς διεθνές. Προσωπικά χαίρομαι που ήρθα στη Σαντορίνη, καθώς δεν έχω έρθει ξανά. Ίσως επειδή δεν είναι κυνηγότοπος (γέλια). Με μεγάλη χαρά αποδεχθήκαμε τη πρόσκληση του Α.Ο. Θήρας, αλλά ευχαριστούμε και τον πρόεδρό μας που μας έφερε στη Σαντορίνη. Έχουμε κάποια ζητήματα που πρέπει να λύσουμε και να ξεπεράσουμε και ελπίζω να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του τουρνουά».

Για τους φετινούς στόχους του ΠΑΟΚ: «Θέλω να είμαστε ανταγωνιστικοί. Όσα χρόνια είμαι στο βόλεϊ, είναι η πρώτη φορά που η σεζόν θα έχει τόσο μεγάλη διάρκεια. Θα χρειαστεί διαχείριση και τον γαμπρό θα τον ξυρίσουν στο τέλος. Είμαι αισιόδοξος».

Για την μεταγραφή των αδερφών Λι από την Κορέα και πόσο τους έχει επηρεάσει η απουσία τους: «Έχουμε την εμπειρία να το διαχειριστούμε. Αν δεν κάνουμε τη πρώτη προπόνηση μαζί τους δεν ξέρω. Μπορεί η F.I.V.B. να άναψε το πράσινο φως, αλλά το θέμα μας είναι τι θα κάνει η Κορέα. Η δυσκολία παραμένει. Το πρόβλημά μας αυτή τη στιγμή είναι ότι θα παίξουμε με μία 15χρονη ταλαντούχα πασαδόρο, η οποία όμως δεν έχει παίξει ξανά σε αυτό το επίπεδο. Δυστυχώς η Ελισάβετ Ηλιοπούλου ανέβασε πυρετό, κάναμε μοριακά τεστ, δεν έχει κορονοϊό αλλά έμεινε στη Θεσσαλονίκη. Για να είμαι ειλικρινής αν το ξέραμε αρκετά νωρίτερα αυτό το πρόβλημα με τη πάσα, δεν θα ερχόμασταν σε αυτό το τουρνουά. Γι' αυτό ανέφερα πριν ότι πρέπει να δούμε πως θα διαχειριστούμε τους αγώνες στη Σαντορίνη».

Ευαγγελία Μερτέκη (αρχηγός ΠΑΟΚ):

«Ευχαριστούμε πολύ τον Α.Ο. Θήρας για τη πρόσκληση. Θα δώσουμε καλά και δυνατά παιχνίδια. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και να έχουν όλες υγεία κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν».

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...