Η ικανοποίηση του Σαββίδη και το «μήνυμα» για την συνέχεια

Από sfina.gr:Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ ο Ιβάν Σαββίδης επικοινώνησε με τους συνεργάτες του και εξέφρασε την ικανοποίηση του για το πώς κύλησε η βραδιά στην Τούμπα.
Πηγή: sfina.gr
Η ικανοποίηση του Σαββίδη και το «μήνυμα» για την συνέχεια

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου ήταν ενθουσιασμένος με τη νίκη και την εμφάνιση της ομάδας και φρόντισε να μοιραστεί τα συναισθήματα του με τα στελέχη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ιβάν Σαββίδης αργότερα είχε μιας μικρής διάρκειας συζήτηση και με τον Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ κατά την διάρκεια της κουβέντας του με τον προπονητή της ομάδας ζήτησε να τους κρατήσει όλους στην... τσίτα και στην συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Το αφεντικό του Δικέφαλου τόσο από τον Λουτσέσκου όσο και από τους συνεργάτες του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε μέσω των συνεργατών της, να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο σε επίπεδο εμφανίσεων και αποτελεσμάτων.

Οι συνεργάτες του μάλιστα, του μετέφεραν τα συνθήματα που ακούστηκαν υπέρ του στην Τούμπα, κάτι για το οποίο επίσης δεν έκρυψε την ικανοποίηση του. Ο Σαββίδης πλέον έχει επιστρέψει στην βάση του στο Ροστόφ μετά από την παραμονή του για στην Χαλκιδική για περίπου έναν μήνα και το... ξεκαθάρισμα του μιλώντας πρόσφατα στα στελέχη του OPEN.

Αναμένεται μέχρι το τέλος του έτους ο Ιβάν Σαββίδης να επιστρέψει στην Ελλάδα για να βρεθεί κοντά στην ομάδα δια ζώσης.

Διαβάστε ακόμη...