Ο Σίντκλεϊ συνεχίζει το σερί του…

Απο sfina.gr: Ο ΠΑΟΚ δείχνει πως έχει αποκτήσει ξανά κανονικό αριστερό μπακ μετά την αποχώρηση του Μπάμπα Ράχμαν.
Πηγή: sfina.gr
Ο Σίντκλεϊ συνεχίζει το σερί του…

Ο Σίντκλεϊ ήρθε από τη Ντιναμό Κιέβου ως δανεικός καθώς στην ουκρανική ομάδα δεν είχε τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής και φαίνεται πως ο Βραζιλιάνος ακραίος μπακ όσο περνάει ο καιρός γίνεται ακόμα καλύτερος και πιο συμμετοχικός.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ήθελε να του δώσει σταδιακά χρόνο, ωστόσο ο τραυματισμός του Βιεϊρίνια τον ανάγκασε να τον ρίξει στα... βαθιά από νωρίς και εν μέσω ενός πολύ δύσκολου προγράμματος με σερί παιχνίδια που για τον ΠΑΟΚ είναι όλα τους πολύ σημαντικά.

Με αυτόν τον τρόπο ο Βραζιλιάνος μπακ κατάφερε να παίξει για τέσσερα σερί ματς βασικός και μάλιστα σε όλο το 90λεπτο, συνεχίζοντας το δικό του κρεσέντο εντός αγωνιστικού χώρου και μάλιστα ανεβάζοντας σε κάθε παιχνίδι όλο και περισσότερο τον πήχη των προσδοκιών με καλές εμφανίσεις.

Κάτι τέτοιο είχε να συμβεί ένα χρόνο. Για την ακρίβεια 13 μήνες. Τότε που ο Σϊντκλεϊ έπαιζε δανεικός στην Κορίνθιανς και έπαιξε σε 18 μέρες βασικός κόντρα σε Ατλέτικο Μινέιρο, Γκρέμιο, Κοριτίμπα, Φορταλέζα και Σάο Πάολο.

Τώρα, ο 28χρονος αμυντικός αγωνίστηκε σε τέσσερα παιχνίδια μέσα σε 10 ημέρες. Έπαιξε κατά σειρά με Λίνκολν (εκτός), Αστέρα Τρίπολης (εκτός), Παναιτωλικό (εκτός) και ΑΕΚ (εντός).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σίντκλεϊ Φερέιρα παίζει δανεικός στον Δικέφαλο από την Ντιναμό Κιέβου και η ρήτρα αγοράς του παίκτη από την ουκρανική ομάδα αγγίζει τα 2.000.000 ευρώ, ποσό που δεν είναι απαγορευτικό για τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...