Ο σχεδιασμός του ΠΑΟΚ σχετικά με τις ανανεώσεις!

Από sfina.gr : Περισσότεροι από τους μισούς ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ του ΠΑΟΚ έχουν μπει ήδη στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους και όπως φαίνεται οι ανανεώσεις άρχισαν από την πιο μικρή σε ηλικία περίπτωση, αυτή του Λευτέρη Λύρατζη.
Πηγή: sfina.gr
Ο σχεδιασμός του ΠΑΟΚ σχετικά με τις ανανεώσεις!

Ο Καβαλιώτης ακραίος μπακ υπέγραψε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και ανακοινώθηκε από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ωστόσο τα… δύσκολα είναι μπροστά για τον Δικέφαλο σε ότι αφορά τις ανανεώσεις.

Το ρόστερ του ΠΑΟΚ αριθμεί αυτή την στιγμή 29 ποδοσφαιριστές από τους οποίους οι 14 έχουν μπει ήδη στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου τους!

Εκτός από τους τρεις δανεικούς που αποκτήθηκαν τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών Άκπομ, Σίντκλεϊ και Μιτρίτσα και για τους οποίους θα παρθούν αποφάσεις στο τέλος της σεζόν ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ασχοληθεί με τα συμβόλαια άλλων 11 ποδοσφαιριστών με τους οποίους βέβαια θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πρόσφατα ο Ράζβαν Λουτσέσκου σε δηλώσεις του είχε αναφέρει ότι το θέμα των ανανεώσεων είναι κάτι πολύ σημαντικό για την ομάδα, αν είναι κάπως νωρίς ακόμα. Πάντως δεν θα αργήσει ο ΠΑΟΚ να αρχίσει διαπραγματεύσεις με παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν.

Προέχουν οι Ζίβκοβιτς – Ίνγκασον

Οι συζητήσεις για ανανέωση θα ξεκινήσουν όπως όλα δείχνουν από τον MVP της περασμένης σεζόν Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος περιμένει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να μιλήσουν για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, γνωρίζοντας ήδη πως η πολιτική σε σχέση με τις αποδοχές των ποδοσφαιριστών έχει αλλάξει προς τα πάνω.

Οι δυο πλευρές έχουν κάνει ήδη κάποιες διερευνητικές συζητήσεις και αναμένεται να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τώρα που οι μεταγραφές έχουν τελειώσει με τον 25χρονο να περιμένει μια γενναία αύξηση των αποδοχών του.

Ιδιαίτερη είναι η περίπτωση του Ίνγκι Ίνγκασον, κυρίως λόγω του τραυματισμού που τον έχει κρατήσει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων από το τελευταίο κομμάτι της περασμένης σεζόν μέχρι και τώρα. Το πρόβλημα στο γόνατο που εντάθηκε μάλιστα εξαιτίας της θέλησης του παίκτη να βοηθήσει την ομάδα σε σημαντικά παιχνίδια, τον έβγαλε και εκτός μεταγραφικού παιχνιδιού, παρά το ενδιαφέρον που έδειχναν για αυτόν αρκετές ομάδες. Ο Ίνγκασον από την πλευρά του σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι πρόθεση του είναι να ανανεώσει το συμβόλαιο του και να μείνει και τα επόμενα χρόνια στον ΠΑΟΚ.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΜΒΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

Υπάρχει μια ειδική κατηγορία παικτών που τα συμβόλαια τους εκπνέουν το ερχόμενο καλοκαίρι και για τους οποίους οι όποιες αποφάσεις παρθούν θα συμπεριλαμβάνουν ως κριτήριο και την ηλικία τους. Ο Φερνάντο Βαρέλα και ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο θα είναι στα 35 το ερχόμενο καλοκαίρι, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στα 34, ο Σίντζι Καγκάβα στα 33 και φυσικά η ηλικία τους θα παίξει σημαντικό ρόλο.

Κάτι που δεν ισχύει στην περίπτωση του Αντρέ Βιεϊρίνια ο οποίος μόνος του θα πάρει αποφάσεις για το μέλλον του και θα κλείσει όποτε το αποφασίσει την καριέρα του στην Τούμπα. Πάντως μέχρι τώρα ο Πορτογάλος αρχηγός του Δικεφάλου δεν κάνει την παραμικρή σκέψη για να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ωστόσο το ερχόμενο καλοκαίρι θα γίνει μια συζήτηση με τους επιτελείς της ομάδας ανάλογα και με την εξέλιξη της σεζόν. Πάντως σίγουρα ο Λουτσέσκου θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί με τον Βιεϊρίνια και εκτός αγωνιστικού χώρου, αν και εφόσον πάρει απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Στα 33 τους θα έχουν μπει το καλοκαίρι του 2022 και οι δυο τερματοφύλακες Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Η αλήθεια είναι ότι πριν την επιστροφή του Ράζβαν Λουτσέσκου στην Τούμπα λίγοι πίστευαν ότι και οι δυο θα παραμείνουν στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο η ψήφος εμπιστοσύνης του Ρουμάνου τεχνικού τους κράτησε και τους δύο στο ρόστερ του Δικεφάλου και προφανώς η κρίση του προπονητή του ΠΑΟΚ θα καθορίσει αν θα προκύψουν συζητήσεις για την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Άγνωστο παραμένει το μέλλον του Ροντρίγκο Σοάρες καθώς δεν έχει αποσαφηνιστεί, τουλάχιστον για την ώρα, αν και κατά πόσο ο ΠΑΟΚ θα μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Διαβάστε ακόμη...