Τρεις 11άδες με σταθερό μόνο τον Μουργκ

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ μέτρησε τρεις διαδοχικές αναμετρήσεις Κυριακή, Πέμπτη, Κυριακή και συνεχίζει για άλλες τρεις, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να προσπαθεί να βρει ισορροπία ανάμεσα στις απαιτήσεις των αγώνων και τις απουσίες που προκύπτουν μέσα σε αυτούς.
Πηγή: paok24.com
Τρεις 11άδες με σταθερό μόνο τον Μουργκ

Είναι χαρακτηριστικό πως στην τριάδα αγώνων με Γιάννινα, Λίνκολν και Αστέρα, η μοναδική θέση στην οποία δεν έκανε αλλαγή στο αρχικό σχήμα είναι αυτή του δεξιού εξτρέμ, εκεί που έχει βρεθεί ο Τόμας Μουργκ. Σε όλες τις υπόλοιπες θέσεις, έχουν καταγραφεί αλλαγές.

Οι αλλαγές στις 11άδες έχουν προκύψει λόγω των διαφορετικών καταστάσεων και των απαιτήσεων της κάθε αναμέτρησης, αλλά και την ανάγκης διαχείρισης του ρόστερ και των τραυματισμών που προκύπτουν με τελευταίες αυτές των Κρέσπο και Βιεϊρίνια.

ΠΑΟΚ – Γιάννινα: Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρνια, Σβαμπ, Αουγκούστο , Μπίσεσβαρ, Καγκάβα, Μουργκ , Σβιντέρσκι.

Λίνκολ – ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Μιχάι, Κρέσπο , Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Εσίτι, Μουργκ, Μπίσεσβαρ , Μιτρίτσα, Άκπομ

Αστέρας – ΠΑΟΚ:Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Σβαμπ , Κούρτιτς, Μουργκ Μπίσεσβαρ, Μιτρίτσα , Σβιντέρσκι

Διαβάστε ακόμη...