Η εβδομάδα με ταξίδια και παγίδες

Από paok24.com:Οι ασπρόμαυροι αναχωρούν σήμερα για το Γιβραλτάρ για την πρώτη αγωνιστική του Europa Conference League. Το παιχνίδι κόντρα στη Λίνκολν είναι θεωρητικά εύκολο.
Πηγή: paok24.com
Η εβδομάδα με ταξίδια και παγίδες

Αυτή όμως είναι μία αναμέτρηση, από την οποία ο Δικέφαλος έχει μόνο να χάσει. Αν εξαιρέσουμε δηλαδή τους 3 βαθμούς, η ενδεχόμενη νίκη δεν αποδεικνύει κάτι άλλο. Αντίθετα σε σε περίπτωση απώλειας οι αντιδράσεις θα είναι λίγο πολύ γνωστές.

Όπως γνωστές είναι κι απουσίες του Δικεφάλου για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Οι Καγκάβα και Ροντρίγκο, δεν είναι στην ευρωπαϊκή λίστα. Εκτός λίστας βρίσκεται κι ο Ίνγκασον, ο οποίος έτσι κι αλλιώς είναι σε φάση αποθεραπείας. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς δεν θα είναι έτοιμος και μάλλον θα μπει κόντρα στον Παναιτωλικό την ερχόμενη Τετάρτη, ενώ προς το τέλος του μήνα αναμένεται να μπει ο Ομάρ Ελ Καντουρί.

Το ταξίδι που θα κάνει η ομάδα είναι πολύ μεγάλο, χαρακτηριστικό το ότι φεύγει Τρίτη κι όχι Τετάρτη, ενώ να θυμίσουμε πως στην επιστροφή της στην Ελλάδα, ο ΠΑΟΚ παίζει εκτός έδρας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης κι ακολουθεί νέο εκτός στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

Διαβάστε ακόμη...