Οι δύσκολες τρεις τελευταίες νίκες (vids)

Από paok24.com: Δυσκολεύεται ο ΠΑΟΚ κόντρα στους Ηπειρώτες
Πηγή: paok24.com
Οι δύσκολες τρεις τελευταίες νίκες (vids)

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στην Τούμπα στις 19:00. Οι Ηπειρώτες είναι μια αρκετά καλά δουλεμένη ομάδα, που βάζει δύσκολα στον ΠΑΟΚ. Ιδιαίτερα οι τρεις τελευταίες τους αναμετρήσεις στην Τούμπα, μπορεί να συνοδεύτηκαν με νίκη των ασπρόμαυρων. Αλλά αυτή μόνο εύκολα δεν ήρθε.

Πιο συγκεκριμένα τη σεζόν 2017-2018 ο ΠΑΟΚ είχε υποδεχθεί νωρίς στη σεζόν τους Γιαννιώτες, στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή, είχε φάσεις, αλλά το γκολ δεν ερχόταν. Τελικά χρειάστηκε μία κεφαλιά του Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς μετά από κεφαλιά ασίστ του Μάτος για να λυθεί ο γόρδιος δεσμός.

Η επόμενη χρονιά ήταν η χρονιά του double με το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ να έχει κομβική σημασία. Για την ακρίβεια είχε έρθει πριν από τα παιχνίδια με ΑΕΚ κι Ολυμπιακό, που θα έκριναν σε μεγάλο βαθμό την κούρσα του τίτλου. Οι ασπρόμαυροι προηγήθηκαν με 1-0 στο ημίχρονο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πέλκα. Ο Μάνος στο 52′ έκανε το 1-1. Ο Άκπομ στο 75′ έχασε μοναδική ευκαιρία καθώς αστόχησε σε πέναλτι. Ό, τι δεν κατάφερε ο Άγγλος το έκανε στο 87ο λεπτό ο νεοαποκτηθείς, Κάρολ Σφιντέρσκι, κάνοντας το 2-1 και λυτρώνοντας τον ΠΑΟΚ.

Την επόμενη χρονιά οι Γιαννιώτες αγωνίστηκαν στη Β' Εθνική κι επέστρεψαν πέρυσι που πάλι το παιχνίδι ήταν θρίλερ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 31ο λεπτό με τον Εραμούσπε. Με την έναρξη του β' μέρους ο Σφιντέρσκι ισοφάρισε, ενώ μόλις 5 λεπτά αργότερα αποβλήθηκε ο σκόρερ των φιλοξενούμενων, με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η πίεση του ΠΑΟΚ μεγάλωσε, οι παίκτες του Γκαρσία έκλεισαν τον ΠΑΣ στην περιοχή του και τον πολιορκούσαν. Τελικά έπρεπε να φτάσουμε στο 91ο λεπτό για να έρθει ο Ομάρ Ελ Καντουρί και με υπέροχο γυριστό να δώσει τη νίκη.

Δείτε τα video εδώ

Διαβάστε ακόμη...