Οι διαπραγματεύσεις με τη Nova και το OPEN

Από sfina.gr: Με αφορμή τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΠΑΟΚ, BC Partners και Ιβάν Σαββίδης έχουν μπει σε έναν κύκλο διαπραγματεύσεων όσον αφορά τη συμμετοχή του βρετανικού private equity fund, που προσφάτως μέσω της United Group εξαγόρασε Forthnet – Nova, στο μετοχικό κεφάλαιο του τηλεοπτικού σταθμού Open.
Πηγή: sfina.gr
Οι διαπραγματεύσεις με τη Nova και το OPEN

Σημειώνεται επίσης ότι ήδη η United Group ήρθε σε συμφωνία απόκτησης της Wind αντί ενός ποσού που αγγίζει το 1 δις. ευρώ, ενώ στο μυαλό των επιτελικών στελεχών του βρετανικού fund και των συνεργατών του στην United είναι η απόκτηση τηλεοπτικού σταθμού στη χώρα μας ούτως ώστε το «πακέτο» να καταστεί πλήρες, περιλαμβάνοντας τηλεπικοινωνιακές παροχές και τηλεοπτικές – συνδρομητικές.

Οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη και διενεργούνται σε υψηλό επίπεδο καθώς σε αυτές συμμετέχουν από τη μια πλευρά ο Ιβάν Σαββίδης και οι πολύ στενοί του συνεργάτες και από την άλλη ο Νίκος Σταθόπουλος της BC Partners και ο ισχυρός άνδρας της United Dragan Solak, ένας πανίσχυρος και πανέξυπνος Σέρβος πολυεκατομμυριούχος που ζει στην Ελβετία και ο οποίος εσχάτως λόγω United και Nova επισκέπτεται τακτικά τη χώρα μας και προσπαθεί να διαμορφώσει επαφές και σχέσεις!

Οι διαπραγματεύσεις, όπως επισημαίνουν καλά πληροφορημένες πηγές είναι σε εξέλιξη και προχωρούν κλιμακωτά αφού πρώτη προτεραιότητα την ώρα τούτη είναι να υπάρξει τελική συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΠΑΟΚ με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα ξεκινάει το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε ακόμη...