Ρόστερ, mentality και… σκουφί

Από paok24.com:Η έναρξη της νέας σεζόν στη Super League βρίσκεται προ των πυλών με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στην πρεμιέρα τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Πηγή: paok24.com
Ρόστερ, mentality και… σκουφί

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ επέλεξε να δώσει το... λόγο στους φίλους του Δικεφάλου και να τους δώσει τη δυνατότητα μέσω του hastag #AskLucescu να απευθύνουν εκείνοι τις ερωτήσεις προς τον Ράζβαν Λουτσέσκου μέσω του Twitter.

Πολλοί φίλοι του ΠΑΟΚ ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση αυτή και ήδη έχουν θέσει τα αιτήματα τους προς τον Ρουμάνο τεχνικό.

Όπως είναι αναμενόμενο τα περισσότερα από τα ερωτήματα που θέτουν έχουν να κάνουν με το ρόστερ της ομάδας, όπως για παράδειγμα με το θέμα των ανανεώσεων των συμβολαίων που λήγουν, ζήτημα που φαίνεται να απασχολούν αρκετούς φίλους των «ασπρόμαυρων».

Στο επίκεντρο και το θέμα της πιθανής ενίσχυσης του ρόστερ τον Δεκέμβριο, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να ζητάει να μάθει από τον Λουτσέσκου σε ποια θέση θα ήθελε να αποκτήσει παίκτη, αλλά και το αν πιστεύει ο Ρουμάνος ότι το σύνολο που διαθέτει τώρα έχει το mentality, αντίστοιχο με εκείνης της ομάδας που οδήγησε τον Δικέφαλο στο νταμπλ πριν λίγα χρόνια.

Δεν λείπουν και τα ερωτήματα για συγκεκριμένους παίκτες της ομάδας, όπως οι Ουάρντα και Καγκάβα, το πώς θα προσεγγίσει ο Ρουμάνος το τεχνικό κομμάτι και την αγωνιστική τακτική του συνόλου του, καθώς και το ποια θα είναι η συνεργασία μεταξύ της πρώτης ομάδας και του ΠΑΟΚ Β' που ξεκινάει φέτος το «ταξίδι» του.

Τέλος, δεν λείπουν και οι πιο ανάλαφρες ερωτήσεις προς τον Λουτσέσκου, με χαρακτηριστική φυσικά όλων το πότε θα φορέσει ξανά το σκουφί του!

Διαβάστε ακόμη...