Κρίσιμη τηλεδιάσκεψη με φόντο το τηλεοπτικό

Aπό paokday.gr:Ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα της Superleague 1 που δεν έχει συνάψει τηλεοπτικό συμβόλαιο με έναν εκ των παρόχων που θα δείξουν τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.
Πηγή: paokday.gr
Κρίσιμη τηλεδιάσκεψη με φόντο το τηλεοπτικό

Οι συζητήσεις με την Nova είναι όντως προχωρημένες, ωστόσο μέχρι χθες, υπήρχε μία διαφορά που πρέπει να «καλυφθεί». Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Μ», εντός των επομένων δύο ημερών (το αργοτερο μέχρι το βράδυ της Τετάρτης), αναμένεται να γίνει μία κρίσιμη τηλεδιάσκεψη με φόντο το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο του Δικεφάλου.

Από την μία θα είναι παρών ο κ. Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ και από την άλλη, εκτός απροόπτου ο κ. Σταθόπουλος από την Nova. Οι δύο άνδρες μίλησαν πρόσφατα, χωρίς όμως να βρεθεί η επιθυμητή λύση. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές, αγγίζει το 1,2 εκατ. ευρώ, όμως αυτό το ποσό μπορεί να καλυφθεί.

Ο ΠΑΟΚ από τα μέσα του καλοκαιριού, στις συζητήσεις που έκανε, ζητούσε ένα ποσό της τάξεως των 10 εκατ. ευρώ. Πέρυσι, είχε εισπράξει 9,5 εκατ. ευρώ από τη Nova. Τα επτά εκατ. ως πάγιο ποσό στο συμβόλαιο και τα άλλα δυόμιση εκατ. ευρώ ως μπόνους για την κατάκτηση του Κυπέλλου και την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Φέτος ο ΠΑΟΚ ζητά περισσότερα ως πάγιες απολαβές. Το πιο πιθανό, είναι να βρεθεί λύση και οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια. Είπαμε οι συζητήσεις γίνονται σε υψηλό επίπεδο και ο Σαββίδης ζητά να έχει ο ΠΑΟΚ καλύτερης αντιμετώπισης.

Μάλιστα από την Αθήνα, τις τελευταίες ημέρες, έλεγαν πως ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, για μία ακόμη φορά, αποδεικνύει πόσο σκληρός διαπραγματευτής είναι, για να πετύχει τον στόχο του. Εφόσον επέλθει συμφωνία, μετά την τηλεδιάσκεψη που αναμένεται να γίνει μέχρι αύριο, τότε το πρώτο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΣ, την Κυριακή, θα μεταδοθεί από το συνδρομητικό κανάλι. Εάν δεν επέλθει συμφωνία, υπάρχει εναλλακτική λύση, σε πρώτο βαθμό.

Διαβάστε ακόμη...