Μετά από πέντε χρόνια αντιμέτωπος με τη Βέροια

Από paokrevolution.net: Κοντά στα πέντε χρόνια χρειάστηκε να περάσουν για να βρεθεί ξανά ο ΠΑΟΚ στη Βέροια.
Πηγή: paokrevolution.net
Μετά από πέντε χρόνια αντιμέτωπος με τη Βέροια

Τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν οι δυο ομάδες σε εκτός έδρας ματς ήταν στις 2 Οκτωβρίου 2016 με τον αγώνα να τελειώνει ισόπαλος και χωρίς γκολ

Το αυριανό ματς είναι το πρώτο μετά από 18 μήνες (λόγω πανδημίας) όπου το γήπεδο της Βέροιας θα έχει θεατές. Μάλιστα η ομάδα της Ημαθίας περιμένει να υποδεχθεί και τους φίλους του ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων αναφέρει:

«Από την ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια ανακοινώνεται ότι τα εισιτήρια για τον φιλικό αγώνα με την ομάδα του ΠΑΟΚ (4/9/21, 18:00) θα είναι διαθέσιμα στα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας την ημέρα του αγώνα από τις 15:00. ΔΕΝ υπάρχει δυνατότητα προπώλησης.

• Γενική είσοδος: 10€

• Είσοδος στη Θύρα 2 – VIP μόνο για κατόχους κάρτας διαρκείας σεζόν 2021-2022. Υπενθυμίζεται στους φιλάθλους ότι σύμφωνα με το ισχύον πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων για την είσοδο σε όλες τις Θύρες του γηπέδου θα είναι απαραίτητη η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης το τελευταίο εξάμηνο.

Για την είσοδο ανηλίκων 13-17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού PCR 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών. Ενώ για τους κάτω των 12 ετών, αρνητικό self-test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα».

Διαβάστε ακόμη...