Καμία συνάντηση χωρίς πράξεις

Από paok24.com: Όπως ήταν γνωστό, σήμερα βρέθηκε ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη Θεσσαλονίκη.
Πηγή: paok24.com
Καμία συνάντηση χωρίς πράξεις

Στην ατζέντα του υπήρχαν αρκετά θέματα συζήτησης. Από αυτή έλειπε το φλέγον θέμα της Τούμπας, με το ΥΜΑΘ να τοποθετείται μέσω διαρροής του και να λέει πως από την πλευρά του ΠΑΟΚ υπήρξε αδυναμία συνάντησης.

Ωστόσο η πλευρά του Δικεφάλου δεν θα μπορούσε ν' αφήσει αναπάντητη μια τέτοια δήλωση. Από τον ΠΑΟΚ θεώρησαν βασικό να ενημερώσουν πως δεν υπήρξε καμία αδυναμία. Η αδυναμία φανερώνει πως υπήρξε "ραντεβού" και κάτι τέτοιο δεν έγινε όπως υποστηρίζουν στους ασπρόμαυρους. Μάλιστα χαρακτηρίζουν την επιλογή τους, συνειδητή, καθώς όπως τονίζουν δεν υπάρχει λόγος για συζητήσεις και συναντήσεις χωρίς να γίνονται πράξεις,

Το θέμα Καυτανζογλείου είναι γνωστό εδώ και καιρό και δεν υπάρχει καμία απολύτως εξέλιξη. Επιπλέον μιλώντας για έλλειψη πράξεων από τον ΠΑΟΚ ακόμη περιμένουν Προεδρικό Διάταγμα και φυσικά τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν το Ταμείο Ανάκαμψης κλπ.

Πρόκειται για δεδομένα και ζητήματα, που έχουν γνωστοποιηθεί εδώ και καιρό στην κυβέρνηση κι επομένως δε θα μπούνε στη διαδικασία να συζητήσουν αν δεν υπάρξει πρώτα κάποια ενέργεια από μέρους της.

Διαβάστε ακόμη...